Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Marcory Wks Mokotów
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen weak


17e minuut.
Herbut verovert de bal door een tackle van achteren. Herbut passt de bal in één keer door. Danielewicz heeft problemen om de bal te vangen. Danielewicz schiet op doel. Smolarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Klungelig pakt Lefkowicz de bal. Rydz is nu in balbezit. Rydz passt de bal met de wreef. Frydrych is nu in balbezit. Frydrych schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Struś is nu in balbezit. Gajek is nu in balbezit. Gajek passt de bal zonder na te denken. Danielewicz is nu in balbezit. Danielewicz draait met de bal, schiet en ... Smolarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Marcory 56%, Wks Mokotów 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CF Marcory - Wks Mokotów 0:0

48e minuut.
Lefkowicz rent richting de bal. Gwardzik verovert de bal door een tackle van achteren. Gwardzik speelt de bal door. Danielewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Danielewicz schiet op doel. Góralczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zdrzałek neemt de hoekschop. Danielewicz heeft problemen om de bal te vangen. Smolarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Danielewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF Marcory - Wks Mokotów 0:1

71e minuut.
Mikuta geeft een lange en hoge pass. Boczkowski rent richting de bal. Aleksander begaat een overtreding. Aleksander krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Góralczyk heeft problemen om de bal te vangen. Herbut is nu in balbezit. Herbut passt de bal met de wreef. Kęska rent richting de bal. Kęska schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Struś verovert de bal door een tackle van achteren. Struś speelt de bal door. Lefkowicz is nu in balbezit. Herbut is nu in balbezit. Herbut haalt uit met een fantastische trap. Smolarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Andrysz is nu in balbezit. Dejko onderschept slim de pass. Dejko probeert naar een medespeler te passen. Frydrych rent richting de bal. Frydrych draait met de bal, schiet en ... Barańczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Gajek passt de bal met de wreef. Kęska speelt de bal door. Danielewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielewicz haalt uit met een fantastische trap. Smolarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Marcory - Wks Mokotów 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Marcory 62%, Wks Mokotów 38%.
CF Marcory - Wks Mokotów 0:2