Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ina2stokZGL LZS Kopacze
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Inworp. Szynalewski met de inworp. Żywicki met een sublieme pass. Stolarz rent richting de bal. Stolarz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Służalec passt de bal met de wreef. Szynalewski rent richting de bal. Malowany onderschept slim de pass. Wiedźmin rent richting de bal. Wiedźmin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ina2stokZGL - LZS Kopacze 1:0

7e minuut.
Mucha passt de bal met de wreef. Malowany is nu in balbezit. Żywicki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Malowany is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wiedźmin zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Gorgoń kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Wajrak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Marczyński met de inworp. Chojnacki is nu in balbezit. Chojnacki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stolarz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ina2stokZGL - LZS Kopacze 1:1

34e minuut.
Watral rent richting de bal. Watral passt de bal met de wreef. Stolarz rent richting de bal. Chojnacki rent richting de bal. Chojnacki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Chojnacki is nu in balbezit. Chojnacki schiet op doel. Papierz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ina2stokZGL - LZS Kopacze 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ina2stokZGL 50%, LZS Kopacze 50%.
ina2stokZGL - LZS Kopacze 1:2

46e minuut.
Chojnacki rent richting de bal. Stolarz rent richting de bal. Met opzet legt Kulczycki zijn tegenspeler op de grond. Kulczycki krijgt een gele kaart. Stolarz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Żywicki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Kulczycki heeft problemen om de bal te vangen. Chojnacki is nu in balbezit. Chojnacki probeert naar een medespeler te passen. Stolarz rent richting de bal. Stolarz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Skolimowski rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skolimowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Wiedźmin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiedźmin haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Wajrak geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marczyński met een snelle inworp. Chojnacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojnacki geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ina2stokZGL 58%, LZS Kopacze 42%.
ina2stokZGL - LZS Kopacze 1:2