Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zawsze Chaimproteam los galacticos9
451 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
8 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 14.5
matig Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


37e minuut.
Wojtoń met een sublieme pass. Łopatka is nu in balbezit. Sorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopatka verovert de bal door een tackle van achteren. Łopatka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zawsze Chaimproteam - los galacticos9 1:0

38e minuut.
Klungelig pakt Ciepichał de bal. Sorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopatka onderschept slim de pass. Łopatka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zawsze Chaimproteam - los galacticos9 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zawsze Chaimproteam 46%, los galacticos9 54%.
Zawsze Chaimproteam - los galacticos9 2:0

49e minuut.
Bosak is nu in balbezit. Kordiaczyński onderschept slim de pass. Kordiaczyński speelt de bal door. Łopatka rent richting de bal. Łopatka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Wojtoń met een sublieme pass. Sorek is nu in balbezit. Łopatka onderschept slim de pass. Łopatka haalt uit met een fantastische trap. Feć werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zawsze Chaimproteam - los galacticos9 3:0

54e minuut.
Pieprzyk geeft een lange en hoge pass. Ciepichał bereikt de bal nog maar net als eerste. Szewczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szewczak krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Kordiaczyński rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Ciepichał ... Strafschop! Kordiaczyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Łopatka legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Feć probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zawsze Chaimproteam - los galacticos9 4:0

73e minuut.
Daar is Dyguła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojtoń probeert naar een medespeler te passen. Łopatka rent richting de bal. Łopatka haalt uit met een fantastische trap. Pieprzyk probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Wódkiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Filipowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Filipowski speelt de bal door. Łopatka rent richting de bal. Łopatka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Rudnicki kopt de bal weg. Wojtoń is nu in balbezit. Dyguła bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyguła haalt uit met een fantastische trap. Wojtoń probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szut kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zawsze Chaimproteam 34%, los galacticos9 66%.
Zawsze Chaimproteam - los galacticos9 4:0