Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Iowa Wolf Pack STW
532 Tactiek 532
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
19 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
42 gemiddelde waardering 21.5
average Schieten average
solid Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Bódis kopt de bal weg. Klungelig pakt Wlazłowski de bal. Toti rent richting de bal. Toti heeft problemen om de bal te vangen. Toti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Bódis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ukleja bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukleja geeft een lange en hoge pass. Roczniak rent richting de bal. Roczniak geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Uszaty kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Roczniak rent richting de bal. Błaszko is nu in balbezit. Roczniak onderschept slim de pass. Roczniak schiet op doel. Uszaty werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iowa Wolf Pack - STW 1:0

24e minuut.
Corda kopt de bal weg. Roczniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Roczniak de bal. Toti is nu in balbezit. Toti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Iowa Wolf Pack - STW 2:0

29e minuut.
Corda rent richting de bal. Corda passt de bal zonder na te denken. Ukleja met een sublieme pass. Roczniak rent richting de bal. Roczniak draait met de bal, schiet en ... Uszaty kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Damour geeft een hoge lob. Klungelig pakt Corda de bal. Ukleja met een sublieme pass. Roczniak is nu in balbezit. Roczniak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Uszaty speelt de bal door. Jędykiwiecz heeft problemen om de bal te vangen. Brătescu speelt de bal door. Toti is nu in balbezit. Toti haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iowa Wolf Pack 42%, STW 58%.
Iowa Wolf Pack - STW 2:0

47e minuut.
Charłampowicz rent richting de bal. Ukleja rent richting de bal. Ukleja passt de bal zonder na te denken. Roczniak is nu in balbezit. Roczniak geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Iowa Wolf Pack - STW 3:0

54e minuut.
Ostocki is nu in balbezit. Bódis onderschept slim de pass. Bódis met een sublieme pass. Toti is nu in balbezit. Toti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Grzelczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roczniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczniak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Bódis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ukleja rent richting de bal. Ukleja passt de bal met de wreef. Toti rent richting de bal. Toti haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Roczniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Iowa Wolf Pack - STW 4:0

65e minuut.
Grzelczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzelczak geeft een lange en hoge pass. Corda geeft een lange en hoge pass. Roczniak rent richting de bal. Roczniak draait met de bal, schiet en ... Uszaty verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Jędykiwiecz heeft problemen om de bal te vangen. Ukleja is nu in balbezit. Ukleja passt de bal in één keer door. Toti bereikt de bal nog maar net als eerste. Toti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Błaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Błaszko geeft een hoge lob. Corda bereikt de bal nog maar net als eerste. Corda geeft een hoge lob. Toti maakt een snoekduik en kopt de bal. Uszaty probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Brătescu passt de bal zonder na te denken. Daar is Corda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Corda geeft een lange en hoge pass. Roczniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iowa Wolf Pack - STW 5:0

90e minuut.
Jegliński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dworski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iowa Wolf Pack 30%, STW 70%.
Iowa Wolf Pack - STW 5:0