Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wks Mokotów Podwodne Niebo
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18.4
hopeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


9e minuut.
Andrysz kopt de bal weg. Daar is Gwardzik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dzieł is nu in balbezit. Wiater is nu in balbezit. Wiater haalt uit met een fantastische trap. Barańczyk bokst de bal weg.

13e minuut.
Daar is Herbut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danielewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Srebrowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielewicz onderschept slim de pass. Danielewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Dzieł rent richting de bal. Dzieł speelt de bal door. Wiater rent richting de bal. Wiater draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Lipka verovert de bal door een tackle van achteren. Gajek is nu in balbezit. Gajek met een sublieme pass. Danielewicz rent richting de bal. Danielewicz schiet op doel. Paleszewiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Lipka heeft problemen om de bal te vangen. Herbut rent richting de bal. Herbut passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Danielewicz de bal. Danielewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Paleszewiecki met een harde bal richting middenveld. Gwardzik heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lipka. Lipka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wks Mokotów 47%, Podwodne Niebo 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wks Mokotów - Podwodne Niebo 0:0

59e minuut.
Dzieł bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiater rent richting de bal. Wiater passt de bal zonder na te denken. Dzieł is nu in balbezit. Dzieł haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Lipka is nu in balbezit. Lipka passt de bal in één keer door. Boczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaczka verovert de bal door een tackle van achteren. Kopaczka geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wks Mokotów 26%, Podwodne Niebo 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wks Mokotów - Podwodne Niebo 0:0