Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fenerbahçe Stambuł Iowa Wolf Pack
442 Tactiek 532
43% Balbezit 57%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
20 gemiddelde waardering 44.3
slecht Schieten goed
waardeloos Passen solide
matig Verdedigen zwak


8e minuut.
Stalev geeft een hoge lob. Ukleja is nu in balbezit. Ukleja passt de bal met de wreef. Toti bereikt de bal nog maar net als eerste. Toti geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Nienażarty is nu in balbezit. Roczniak verovert de bal door een tackle van achteren. Roczniak speelt de bal door. Toti rent richting de bal. Toti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Roczniak rent richting de bal. Roczniak geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kaktus de bal onder controle te krijgen. Toti rent richting de bal. Toti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Goleniec trapt de bal weg van het doel. Ukleja kopt de bal weg. Klungelig pakt Chrapek de bal. Roczniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczniak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Bódis probeert naar een medespeler te passen. Toti bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrapek rent richting de bal. Toti verovert de bal door een tackle van achteren. Toti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ukleja is nu in balbezit. Roczniak is nu in balbezit. Roczniak passt de bal zonder na te denken. Toti rent richting de bal. Toti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçe Stambuł 64%, Iowa Wolf Pack 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fenerbahçe Stambuł - Iowa Wolf Pack 0:0

49e minuut.
Kaktus rent richting de bal. Ukleja verovert de bal door een tackle van achteren. Ukleja speelt de bal door. Roczniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczniak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Garner komt het veld opgelopen. Mastrona komt het veld opgelopen. Afera trapt de bal weg van het doel. Corda rent richting de bal. Corda passt de bal in één keer door. Mastrona is nu in balbezit. Mastrona draait met de bal, schiet en ... Afera bokst de bal weg.

73e minuut.
Corda rent richting de bal. Corda passt de bal zonder na te denken. Garner heeft problemen om de bal te vangen. Garner haalt uit met een fantastische trap. Afera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe Stambuł - Iowa Wolf Pack 0:1

74e minuut.
Baraniecki heeft problemen om de bal te vangen. Mastrona is nu in balbezit. Mastrona geeft een hoge lob. Klungelig pakt Garner de bal. Garner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Brătescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Brătescu geeft een hoge lob. Mastrona is nu in balbezit. Mastrona draait met de bal, schiet en ... Afera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe Stambuł - Iowa Wolf Pack 0:2

82e minuut.
Corda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Polewicz komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Klungelig pakt Goleniec de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Polewicz neemt de hoekschop. Mastrona is nu in balbezit. Mastrona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe Stambuł - Iowa Wolf Pack 0:3

88e minuut.
Polewicz speelt de bal door. Garner is nu in balbezit. Garner geeft een hoge lob. Mastrona bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrona draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fenerbahçe Stambuł - Iowa Wolf Pack 0:4

90e minuut.
Baraniecki rent richting de bal. Ukleja onderschept slim de pass. Ukleja passt de bal met de wreef. Mastrona is nu in balbezit. Mastrona draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fenerbahçe Stambuł 77%, Iowa Wolf Pack 23%.
Fenerbahçe Stambuł - Iowa Wolf Pack 0:4