Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wks Mokotów FC_Koszyce Wielkie
Normal Tactiek 11_2023
42% Balbezit 58%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 40.1
waardeloos Schieten uitstekend
waardeloos Passen zeer goed
zwak Verdedigen zwak


1e minuut.
Andrysz speelt de bal door. Gécsek is nu in balbezit. Gajek met een sublieme pass. Gécsek rent richting de bal. Gécsek schiet op doel. Paal!

6e minuut.
Andrysz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blondel met de inworp. Kamiński geeft een hoge lob. Barańczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Mokotów - FC_Koszyce Wielkie 0:1

11e minuut.
Gécsek probeert naar een medespeler te passen. Blondel bereikt de bal nog maar net als eerste. Blondel passt de bal met de wreef. Gécsek is nu in balbezit. Gécsek haalt uit met een fantastische trap. Barańczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Mokotów - FC_Koszyce Wielkie 0:2

14e minuut.
Sinicki rent richting de bal. Kamiński is nu in balbezit. Kamiński passt de bal in één keer door. Blondel rent richting de bal. Blondel geeft de bal voor. Barańczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Daar is Blondel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blondel speelt de bal door. Gécsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gécsek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Mokotów - FC_Koszyce Wielkie 0:3

19e minuut.
Gwardzik rent richting de bal. Kamiński rent richting de bal. Kamiński geeft de bal voor. Gécsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gécsek haalt uit met een fantastische trap. Barańczyk bokst de bal weg.

22e minuut.
Zdrzałek is nu in balbezit. Kamiński verovert de bal door een tackle van achteren. Kamiński met een sublieme pass. Gécsek is nu in balbezit. Gécsek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Mokotów - FC_Koszyce Wielkie 0:4

24e minuut.
Orkowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wichrowski komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Gajek speelt de bal door. Blondel bereikt de bal nog maar net als eerste. Blondel met een sublieme pass. Gécsek rent richting de bal. Gécsek draait met de bal, schiet en ... Barańczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Herbut rent richting de bal. Magyari onderschept slim de pass. Gwardzik verovert de bal door een tackle van achteren. Gwardzik geeft een lange en hoge pass. Danielewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Gilbert bokst de bal weg.

30e minuut.
Blondel is nu in balbezit. Blondel passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gécsek de bal. Gécsek schiet op doel. Barańczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Mokotów - FC_Koszyce Wielkie 0:5

32e minuut.
Gécsek rent richting de bal. Blondel rent richting de bal. Blondel met een sublieme pass. Gécsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gécsek haalt uit met een fantastische trap. Barańczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Mokotów - FC_Koszyce Wielkie 0:6

38e minuut.
Blondel rent richting de bal. Blondel geeft de bal voor. Andrysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gécsek onderschept slim de pass. Gécsek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Mokotów - FC_Koszyce Wielkie 0:7

40e minuut.
Sinicki is nu in balbezit. Herbut onderschept slim de pass. Magyari bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbut onderschept slim de pass. Herbut haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Magyari geeft de bal voor. Gécsek rent richting de bal. Gécsek speelt de bal door. Blondel is nu in balbezit. Blondel geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gécsek rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Mokotów - FC_Koszyce Wielkie 0:8

45e minuut.
Blondel speelt de bal door. Kamiński is nu in balbezit. Kamiński geeft de bal voor. Gécsek is nu in balbezit. Gécsek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Mokotów - FC_Koszyce Wielkie 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wks Mokotów 65%, FC_Koszyce Wielkie 35%.
Wks Mokotów - FC_Koszyce Wielkie 0:9

48e minuut.
Gécsek verovert de bal door een tackle van achteren. Blondel rent richting de bal. Blondel passt de bal met de wreef. Gécsek rent richting de bal. Gécsek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Gwardzik rent richting de bal. Kamiński verovert de bal door een tackle van achteren. Kamiński speelt de bal door. Gécsek rent richting de bal. Gécsek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Blondel passt de bal in één keer door. Gécsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwardzik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gécsek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gécsek legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Mokotów - FC_Koszyce Wielkie 0:10

55e minuut.
Blondel onderschept slim de pass. Blondel geeft de bal voor. Daar is Andrysz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gécsek is nu in balbezit. Gécsek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Kamiński met een sublieme pass. Gécsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gécsek passt de bal met de wreef. Blondel rent richting de bal. Blondel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Mokotów - FC_Koszyce Wielkie 0:11

65e minuut.
Blondel rent richting de bal. Blondel passt de bal in één keer door. Gécsek is nu in balbezit. Gécsek draait met de bal, schiet en ... Barańczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Mokotów - FC_Koszyce Wielkie 0:12

67e minuut.
Kamiński probeert naar een medespeler te passen. Blondel bereikt de bal nog maar net als eerste. Blondel probeert naar een medespeler te passen. Gécsek rent richting de bal. Gécsek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Kamiński met een sublieme pass. Blondel is nu in balbezit. Blondel passt de bal in één keer door. Gécsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gécsek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Gécsek kopt de bal weg. Blondel is nu in balbezit. Blondel met een sublieme pass. Gécsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gécsek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Mokotów - FC_Koszyce Wielkie 0:13

87e minuut.
Gajek passt de bal zonder na te denken. Gécsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gécsek passt de bal met de wreef. Blondel rent richting de bal. Blondel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Kamiński rent richting de bal. Kamiński geeft een lange en hoge pass. Gécsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gécsek haalt uit met een fantastische trap. Barańczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wks Mokotów - FC_Koszyce Wielkie 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wks Mokotów 59%, FC_Koszyce Wielkie 41%.
Wks Mokotów - FC_Koszyce Wielkie 0:14