Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ina2stokZGL Podwodne Niebo
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Mucha rent richting de bal. Mucha geeft een lange en hoge pass. Daar is Tomaszuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malowany bereikt de bal nog maar net als eerste. Malowany haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Zięcik bereikt de bal nog maar net als eerste. Malowany onderschept slim de pass. Tomaszuk rent richting de bal. Malowany onderschept slim de pass. Malowany schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Dzieł bereikt de bal nog maar net als eerste. Mucha onderschept slim de pass. Mucha passt de bal in één keer door. Wiedźmin rent richting de bal. Wiedźmin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ina2stokZGL 56%, Podwodne Niebo 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ina2stokZGL - Podwodne Niebo 0:0

55e minuut.
Klungelig pakt Mucha de bal. Srebrowicz rent richting de bal. Srebrowicz probeert naar een medespeler te passen. Dzieł bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzieł geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Kapsa geeft de bal voor. Skolimowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skolimowski passt de bal met de wreef. Malowany rent richting de bal. Malowany haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Mucha rent richting de bal. Kapsa is nu in balbezit. Mucha geeft een hoge lob. Malowany rent richting de bal. Malowany schiet op doel. Paal! Paleszewiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ina2stokZGL 51%, Podwodne Niebo 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ina2stokZGL - Podwodne Niebo 0:0