Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ina2stokZGL Motor Lublin
Normal Tactiek Motti
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.3 gemiddelde waardering 39.6
poor Schieten good
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Soares trapt de bal weg van het doel. Gehér kopt de bal weg. Rożewski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Migălaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Migălaş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Rożewski passt de bal zonder na te denken. Daar is Frunda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frunda passt de bal zonder na te denken. Olivera rent richting de bal. Olivera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Wajrak trapt de bal weg. Frunda kopt de bal weg. Rożewski probeert de bal met de borst te controleren. Olivera rent richting de bal. Olivera schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Papierz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wajrak kopt de bal weg. Kapsa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Frunda geeft een lange en hoge pass. Migălaş springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Rożewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rożewski passt de bal met de wreef. Migălaş is nu in balbezit. Migălaş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Wajrak verovert de bal door een tackle van achteren. Wajrak passt de bal in één keer door. Banan met een sublieme pass. Wiedźmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiedźmin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Soares trapt de bal weg. Gehér is nu in balbezit. Gehér passt de bal met de wreef. Migălaş rent richting de bal. Migălaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ina2stokZGL - Motor Lublin 0:1

17e minuut.
Rożewski is nu in balbezit. Banan bereikt de bal nog maar net als eerste. Banan probeert naar een medespeler te passen. Malowany is nu in balbezit. Malowany draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Skolimowski onderschept slim de pass. Skolimowski geeft de bal voor. Daar is Naulapää, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malowany is nu in balbezit. Malowany draait met de bal, schiet en ... Soares verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Klungelig pakt Rożewski de bal. Rożewski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jelonkowski de bal. Migălaş rent richting de bal. Migălaş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Wiedźmin bereikt de bal nog maar net als eerste. Rożewski rent richting de bal. Rożewski passt de bal in één keer door. Migălaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Migălaş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ina2stokZGL - Motor Lublin 0:2

29e minuut.
Babbl geeft de bal voor. Olivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivera speelt de bal door. Migălaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Migălaş draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Frunda is nu in balbezit. Frunda geeft een hoge lob. Olivera is nu in balbezit. Olivera schiet op doel. Papierz probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Babbl geeft een lange en hoge pass. Wajrak rent richting de bal. Wajrak geeft de bal voor. Naulapää bereikt de bal nog maar net als eerste. Naulapää geeft een hoge lob. Papierz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Olivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ina2stokZGL - Motor Lublin 0:3

39e minuut.
Mucha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rożewski is nu in balbezit. Rożewski probeert naar een medespeler te passen. Migălaş rent richting de bal. Migălaş draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Wajrak rent richting de bal. Olivera onderschept slim de pass. Migălaş rent richting de bal. Migălaş schiet op doel. Papierz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ina2stokZGL - Motor Lublin 0:4

42e minuut.
Gehér raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Plata komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Banan passt de bal zonder na te denken. Plata bereikt de bal nog maar net als eerste. Plata met een sublieme pass. Migălaş heeft problemen om de bal te vangen. Migălaş draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ina2stokZGL 54%, Motor Lublin 46%.
ina2stokZGL - Motor Lublin 0:4

48e minuut.
Daar is Migălaş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rożewski is nu in balbezit. Rożewski passt de bal in één keer door. Migălaş is nu in balbezit. Migălaş schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Papierz trapt de bal weg van het doel. Plichta kopt de bal weg. Banan heeft problemen om de bal te vangen. Olivera rent richting de bal. Olivera draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Migălaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Migălaş haalt uit met een fantastische trap. Papierz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ina2stokZGL - Motor Lublin 0:5

52e minuut.
Rożewski passt de bal zonder na te denken. Wajrak is nu in balbezit. Migălaş verovert de bal door een tackle van achteren. Migălaş draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ina2stokZGL - Motor Lublin 0:6

56e minuut.
Plichta passt de bal zonder na te denken. Daar is Rożewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rożewski passt de bal zonder na te denken. Daar is Olivera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Doeltrap. Wajrak met een harde bal richting middenveld. Rożewski kopt de bal weg. Migălaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Migălaş haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ina2stokZGL - Motor Lublin 0:7

59e minuut.
Jelonkowski geeft een lange en hoge pass. Frunda is nu in balbezit. Frunda speelt de bal door. Migălaş rent richting de bal. Migălaş schiet op doel. Papierz bokst de bal weg.

61e minuut.
Rożewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rożewski passt de bal in één keer door. Olivera rent richting de bal. Olivera schiet op doel. Papierz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Plichta passt de bal zonder na te denken. Frunda speelt de bal door. Olivera is nu in balbezit. Olivera haalt uit met een fantastische trap. Papierz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ina2stokZGL - Motor Lublin 0:8

64e minuut.
Kaunić komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Masłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Masłowski met een sublieme pass. Rożewski speelt de bal door. Plata is nu in balbezit. Plata geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Buitenspel voor Migălaş. Goede buitenspelval van de verdediging. Incampo komt het veld opgelopen. Trinchi komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Wiedźmin onderschept slim de pass. Wiedźmin met een sublieme pass. Trinchi is nu in balbezit. Trinchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ina2stokZGL - Motor Lublin 0:9

83e minuut.
Frunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunda geeft een lange en hoge pass. Trinchi kopt de bal weg. Incampo heeft problemen om de bal te vangen. Incampo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Rożewski onderschept slim de pass. Rożewski probeert naar een medespeler te passen. Incampo is nu in balbezit. Incampo schiet op doel. Papierz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ina2stokZGL - Motor Lublin 0:10

90e minuut.
Masłowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Plata met een snelle inworp. Incampo is nu in balbezit. Incampo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ina2stokZGL 74%, Motor Lublin 26%.
ina2stokZGL - Motor Lublin 0:10