Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 20:04
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0147
  • Stadion: keinaM Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 10312
Zagłębie Sosnowiec SSA Szlachta Nozdrzec
T4nowa Tactiek CRIS +1
62% Balbezit 38%
25% Spel op eigen helft 75%
28 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 32.9
solide Schieten zwak
solide Passen zwak
goed Verdedigen zwak


4e minuut.
Arnau geeft een lange en hoge pass. Carqueja bereikt de bal nog maar net als eerste. Piskuła speelt de bal door. Nõmme rent richting de bal. Nõmme geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lindenboim is nu in balbezit. Lindenboim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - Szlachta Nozdrzec 1:0

7e minuut.
Nõmme passt de bal in één keer door. Piskuła rent richting de bal. Piskuła passt de bal zonder na te denken. Genesio is nu in balbezit. Genesio schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Piskuła probeert naar een medespeler te passen. Nõmme rent richting de bal. Nõmme passt de bal in één keer door. Lindenboim is nu in balbezit. Lindenboim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Piskuła passt de bal zonder na te denken. Nõmme bereikt de bal nog maar net als eerste. Nõmme geeft een lange en hoge pass. Ruíz rent richting de bal. Ruíz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - Szlachta Nozdrzec 2:0

17e minuut.
Genesio bereikt de bal nog maar net als eerste. Genesio geeft de bal voor. Klungelig pakt Larussa de bal. Lindenboim is nu in balbezit. Lindenboim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Genesio bereikt de bal nog maar net als eerste. Genesio geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Laiso de bal. Lindenboim bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindenboim schiet op doel. Voicu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Weiher de bal. Kanesh is nu in balbezit. Kanesh schiet op doel. Voicu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - Szlachta Nozdrzec 3:0

34e minuut.
Heffernan passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Larussa de bal onder controle te krijgen. Kanesh speelt de bal door. Nõmme is nu in balbezit. Nõmme geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dávila heeft problemen om de bal te vangen. Ruíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruíz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - Szlachta Nozdrzec 4:0

36e minuut.
Piskuła speelt de bal door. Nõmme heeft problemen om de bal te vangen. Nõmme passt de bal zonder na te denken. Kanesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanesh passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie Sosnowiec SSA 26%, Szlachta Nozdrzec 74%.
Zagłębie Sosnowiec SSA - Szlachta Nozdrzec 4:0

46e minuut.
Dojaś komt het veld opgelopen. Əlioğlu komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Dojaś geeft de bal voor. Dávila kopt de bal weg. Piskuła is nu in balbezit. Piskuła haalt uit met een fantastische trap. Voicu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - Szlachta Nozdrzec 5:0

56e minuut.
Piskuła passt de bal zonder na te denken. Dojaś is nu in balbezit. Dojaś geeft de bal voor. Genesio rent richting de bal. Genesio geeft de bal voor. Voicu bokst de bal weg. Ruíz rent richting de bal. Ruíz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - Szlachta Nozdrzec 6:0

63e minuut.
Piskuła verovert de bal door een tackle van achteren. Piskuła speelt de bal door. Genesio speelt de bal door. Ruíz is nu in balbezit. Ruíz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Nõmme bereikt de bal nog maar net als eerste. Nõmme met een sublieme pass. Əlioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlioğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - Szlachta Nozdrzec 7:0

72e minuut.
Dojaś met een sublieme pass. Nõmme bereikt de bal nog maar net als eerste. Nõmme probeert naar een medespeler te passen. Əlioğlu is nu in balbezit. Əlioğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - Szlachta Nozdrzec 8:0

75e minuut.
Əlioğlu passt de bal met de wreef. Nõmme rent richting de bal. Nõmme passt de bal met de wreef. Dojaś rent richting de bal. Dojaś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Genesio met een snelle inworp. Piskuła speelt de bal door. Əlioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlioğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Preda verovert de bal door een tackle van achteren. Preda geeft een hoge lob. Əlioğlu kopt de bal weg. Ruíz is nu in balbezit. Ruíz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - Szlachta Nozdrzec 9:0

80e minuut.
Nõmme rent richting de bal. Nõmme probeert naar een medespeler te passen. Dojaś is nu in balbezit. Əlioğlu is nu in balbezit. Əlioğlu haalt uit met een fantastische trap. Voicu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - Szlachta Nozdrzec 10:0

81e minuut.
Ruíz passt de bal met de wreef. Genesio is nu in balbezit. Genesio geeft de bal voor. Əlioğlu rent richting de bal. Əlioğlu schiet op doel. Voicu bokst de bal weg.

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Arnau de bal onder controle te krijgen. Genesio kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dojaś de bal onder controle te krijgen. Əlioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlioğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - Szlachta Nozdrzec 11:0

86e minuut.
Nõmme probeert naar een medespeler te passen. Dojaś geeft de bal voor. Genesio kopt de bal weg. Ruíz rent richting de bal. Ruíz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Dávila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Genesio is nu in balbezit. Genesio draait met de bal, schiet en ... Weiher probeert de bal aan de voet te houden. Voicu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - Szlachta Nozdrzec 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie Sosnowiec SSA 23%, Szlachta Nozdrzec 77%.
Zagłębie Sosnowiec SSA - Szlachta Nozdrzec 12:0