Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD Feirense. Eysterr Team
tito Tactiek Normal
37% Balbezit 63%
80% Spel op eigen helft 20%
2 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
24.9 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Papciak rent richting de bal. Papciak probeert naar een medespeler te passen. Merkiewski is nu in balbezit. Merkiewski draait met de bal, schiet en ... Ovedenie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Feirense. - Eysterr Team 0:1

5e minuut.
Seniw met een snelle inworp. Kukulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukulski passt de bal in één keer door. Merkiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Merkiewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Kukulski is nu in balbezit. Kukulski speelt de bal door. Merkiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Merkiewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Feirense. - Eysterr Team 0:2

15e minuut.
Inworp. Podlaski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Merkiewski kan de bal niet met de borst controleren. Merkiewski haalt uit met een fantastische trap. Ovedenie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Feirense. - Eysterr Team 0:3

20e minuut.
Podlaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podlaski speelt de bal door. Merkiewski rent richting de bal. Merkiewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Ciapała rent richting de bal. Kukulski verovert de bal door een tackle van achteren. Kukulski speelt de bal door. Merkiewski is nu in balbezit. Merkiewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Seniw is nu in balbezit. Seniw haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CD Feirense. - Eysterr Team 0:4

31e minuut.
Kukulski heeft problemen om de bal te vangen. Papciak rent richting de bal. Papciak speelt de bal door. Merkiewski is nu in balbezit. Merkiewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CD Feirense. - Eysterr Team 0:5

33e minuut.
Mejía Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Papciak verovert de bal door een tackle van achteren. Papciak met een sublieme pass. Merkiewski rent richting de bal. Merkiewski draait met de bal, schiet en ... Ovedenie bokst de bal weg. Kukulski rent richting de bal. Kukulski schiet op doel. Ovedenie maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Merkiewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merkiewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Feirense. - Eysterr Team 0:6

36e minuut.
Apostolescu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Podlaski met de inworp. Kukulski is nu in balbezit. Kukulski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Papciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Papciak schiet op doel. Merkiewski probeert de bal aan de voet te houden. Rabakoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabakoń haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Feirense. - Eysterr Team 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Feirense. 80%, Eysterr Team 20%.
CD Feirense. - Eysterr Team 0:7

56e minuut.
Podlaski heeft problemen om de bal te vangen. Podlaski probeert naar een medespeler te passen. Kukulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukulski schiet op doel. Ovedenie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Seniw speelt de bal door. Klungelig pakt Bąchorek de bal. Bąchorek met een sublieme pass. Merkiewski is nu in balbezit. Merkiewski schiet op doel. Ovedenie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Feirense. - Eysterr Team 0:8

68e minuut.
Rabakoń passt de bal in één keer door. Papciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Papciak speelt de bal door. Merkiewski is nu in balbezit. Merkiewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Merkiewski is nu in balbezit. Merkiewski schiet op doel. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Framnes probeert naar een medespeler te passen. Podlaski met een sublieme pass. Kukulski is nu in balbezit. Kukulski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Feirense. - Eysterr Team 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Feirense. 80%, Eysterr Team 20%.
CD Feirense. - Eysterr Team 0:9