Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tsubasa new team Szlachta Nozdrzec
343 Tactiek CRIS +1
56% Balbezit 44%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 32.5
good Schieten weak
adequate Passen weak
average Verdedigen weak


1e minuut.
Ames bereikt de bal nog maar net als eerste. Ames probeert naar een medespeler te passen. Morohai rent richting de bal. Morohai schiet op doel. Castelvecc werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tsubasa new team - Szlachta Nozdrzec 0:1

8e minuut.
Larussa met een sublieme pass. Morohai bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fenyő. Fenyő krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Denia heeft problemen om de bal te vangen. Wilczek rent richting de bal. Wilczek passt de bal in één keer door. Denia is nu in balbezit. Denia draait met de bal, schiet en ... Voicu bokst de bal weg.

11e minuut.
Joński passt de bal zonder na te denken. Vives rent richting de bal. Vives met een sublieme pass. Ames rent richting de bal. Ames schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tsubasa new team - Szlachta Nozdrzec 0:2

18e minuut.
Larussa speelt de bal door. Morohai bereikt de bal nog maar net als eerste. Morohai passt de bal in één keer door. Ames rent richting de bal. Ames haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Skiba geeft een hoge lob. Inworp. Vives met een snelle inworp. Joński rent richting de bal. Joński haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Zmartwiony, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ames rent richting de bal. Ames schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tsubasa new team - Szlachta Nozdrzec 0:3

36e minuut.
Rygielski is nu in balbezit. Euell verovert de bal door een tackle van achteren. Euell geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Denia de bal. Denia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
tsubasa new team - Szlachta Nozdrzec 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tsubasa new team 59%, Szlachta Nozdrzec 41%.
tsubasa new team - Szlachta Nozdrzec 1:3

46e minuut.
Larussa geeft de bal voor. Jędykiwiecz rent richting de bal. Jędykiwiecz passt de bal met de wreef. Daar is Wilczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilczek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Morohai rent richting de bal. Fenyő verovert de bal door een tackle van achteren. Fenyő geeft de bal voor. Wilczek rent richting de bal. Wilczek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Ames met een sublieme pass. Klungelig pakt Morohai de bal. Fenyő verovert de bal door een tackle van achteren. Larussa bereikt de bal nog maar net als eerste. Larussa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Euell passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Denia de bal. Wilczek is nu in balbezit. Wilczek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tsubasa new team - Szlachta Nozdrzec 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tsubasa new team 46%, Szlachta Nozdrzec 54%.
tsubasa new team - Szlachta Nozdrzec 2:3