Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD Feirense. ŁKS SP Łódź
tito Tactiek Normal
39% Balbezit 61%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
24.6 gemiddelde waardering 20.2
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Ciapała probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kremblewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cysarz is nu in balbezit. Cysarz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Cysarz is nu in balbezit. Mejía Pérez is nu in balbezit. Cysarz onderschept slim de pass. Cysarz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Inworp. Zygarlicki met de inworp. Kremblewski met een sublieme pass. Cysarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cysarz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Tędzyński kopt de bal weg. Cysarz met een sublieme pass. Daar is Nawoj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nawoj draait met de bal, schiet en ... Ovedenie probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Kremblewski is nu in balbezit. Kremblewski met een sublieme pass. Nawoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawoj draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Feirense. - ŁKS SP Łódź 0:1

18e minuut.
Bašić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kremblewski met de inworp. Cysarz is nu in balbezit. Cysarz probeert naar een medespeler te passen. Ovedenie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nawoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawoj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Feirense. - ŁKS SP Łódź 0:2

20e minuut.
Cysarz passt de bal met de wreef. Prałatowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Prałatowicz met een sublieme pass. Nawoj rent richting de bal. Nawoj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Daar is Tędzyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tędzyński met een sublieme pass. Cysarz rent richting de bal. Cysarz schiet op doel. Ovedenie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Józefowicz rent richting de bal. Tędzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Tędzyński probeert naar een medespeler te passen. Nawoj rent richting de bal. Nawoj haalt uit met een fantastische trap. Ovedenie bokst de bal weg. Nawoj rent richting de bal. Nawoj schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Tędzyński met een snelle inworp. Kremblewski probeert de bal met de borst te controleren. Kremblewski probeert naar een medespeler te passen. Nawoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawoj draait met de bal, schiet en ... Ovedenie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nawoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawoj draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Nawoj raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Włodyga komt het veld opgelopen. Ovedenie met een harde bal richting middenveld. Kremblewski controleert de bal met de borst. Kremblewski met een sublieme pass. Włodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Włodyga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CD Feirense. - ŁKS SP Łódź 0:3

32e minuut.
Włodyga rent richting de bal. Mejía Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Włodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Cysarz rent richting de bal. Cysarz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Tylikowski probeert de bal met de borst te controleren. Tylikowski passt de bal in één keer door. Włodyga is nu in balbezit. Klungelig pakt Włodyga de bal. Włodyga draait met de bal, schiet en ... Ovedenie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Cugowski kopt de bal weg. Cysarz met een sublieme pass. Włodyga is nu in balbezit. Włodyga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Feirense. - ŁKS SP Łódź 0:4

41e minuut.
Dybowski rent richting de bal. Tylikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylikowski speelt de bal door. Cysarz is nu in balbezit. Cysarz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Bašić probeert naar een medespeler te passen. Framnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kremblewski onderschept slim de pass. Kremblewski passt de bal met de wreef. Bašić onderschept slim de pass. Ovedenie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Zygarlicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kremblewski rent richting de bal. Kremblewski passt de bal met de wreef. Włodyga rent richting de bal. Włodyga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Feirense. - ŁKS SP Łódź 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Feirense. 81%, ŁKS SP Łódź 19%.
CD Feirense. - ŁKS SP Łódź 0:5

55e minuut.
Ovedenie speelt de bal door. Kremblewski is nu in balbezit. Kremblewski passt de bal zonder na te denken. Włodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Włodyga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Cugowski kopt de bal weg. Tylikowski probeert de bal aan de voet te houden. Tylikowski probeert naar een medespeler te passen. Włodyga is nu in balbezit. Włodyga draait met de bal, schiet en ... Ovedenie bokst de bal weg.

64e minuut.
Dybowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylikowski is nu in balbezit. Tylikowski probeert naar een medespeler te passen. Włodyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Włodyga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Kremblewski met een sublieme pass. Zygarlicki is nu in balbezit. Zygarlicki passt de bal met de wreef. Włodyga rent richting de bal. Włodyga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Zygarlicki kopt de bal weg. Tylikowski is nu in balbezit. Tylikowski met een sublieme pass. Włodyga is nu in balbezit. Włodyga schiet op doel. Ovedenie bokst de bal weg.

77e minuut.
Daar is Kremblewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cysarz rent richting de bal. Cysarz met een sublieme pass. Włodyga rent richting de bal. Włodyga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CD Feirense. - ŁKS SP Łódź 0:6

79e minuut.
Cysarz onderschept slim de pass. Cysarz speelt de bal door. Kremblewski met een sublieme pass. Włodyga is nu in balbezit. Włodyga schiet op doel. Ovedenie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Prałatowicz met een snelle inworp. Cysarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cysarz speelt de bal door. Włodyga is nu in balbezit. Włodyga schiet op doel. Ovedenie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Włodyga rent richting de bal. Włodyga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CD Feirense. - ŁKS SP Łódź 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Feirense. 74%, ŁKS SP Łódź 26%.
CD Feirense. - ŁKS SP Łódź 0:7