Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tornado Inter Szlachta Nozdrzec
Normal Tactiek CRIS +1
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 30.1
zwak Schieten zwak
slecht Passen matig
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Vives passt de bal zonder na te denken. Ames bereikt de bal nog maar net als eerste. Ames passt de bal zonder na te denken. Morohai rent richting de bal. Morohai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Larussa rent richting de bal. Drągowski begaat een overtreding. Larussa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Laiso zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Bednarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ames is nu in balbezit. Ames haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tornado Inter - Szlachta Nozdrzec 0:1

7e minuut.
Filar speelt de bal door. Vives is nu in balbezit. Vives passt de bal met de wreef. Ames rent richting de bal. Ames schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tornado Inter - Szlachta Nozdrzec 0:2

11e minuut.
Ames is nu in balbezit. Wszołek met een sublieme pass. Pulower kopt de bal weg. Madera is nu in balbezit. Madera schiet op doel. Bakuń kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tornado Inter - Szlachta Nozdrzec 1:2

19e minuut.
Jarczyk onderschept slim de pass. Jarczyk geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Larussa met de inworp. Morohai geeft een hoge lob. Wszołek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Daar is Morohai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morohai passt de bal in één keer door. Bednarz rent richting de bal. Ames verovert de bal door een tackle van achteren. Ames haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tornado Inter - Szlachta Nozdrzec 1:3

28e minuut.
Joński passt de bal in één keer door. Larussa is nu in balbezit. Larussa geeft de bal voor. Ames rent richting de bal. Ames schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Pulower kopt de bal weg. Larussa geeft een lange en hoge pass. Joński kopt de bal weg. Ames bereikt de bal nog maar net als eerste. Ames schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tornado Inter 60%, Szlachta Nozdrzec 40%.
Tornado Inter - Szlachta Nozdrzec 1:3

56e minuut.
Bednarz trapt de bal weg. Morohai is nu in balbezit. Morohai geeft een lange en hoge pass. Ames is nu in balbezit. Ames draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Larussa probeert de bal aan de voet te houden. Filar is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Larussa. Larussa krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Drągowski geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Weiher de bal onder controle te krijgen. Madera bereikt de bal nog maar net als eerste. Madera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tornado Inter - Szlachta Nozdrzec 2:3

83e minuut.
Joński heeft problemen om de bal te vangen. Joński passt de bal met de wreef. Ames bereikt de bal nog maar net als eerste. Ames draait met de bal, schiet en ... Wszołek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tornado Inter - Szlachta Nozdrzec 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tornado Inter 65%, Szlachta Nozdrzec 35%.
Tornado Inter - Szlachta Nozdrzec 2:4