Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kerlaeblaster58384683748 Zagłębie Sosnowiec SSA
433 Tactiek T4nowa
39% Balbezit 61%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 50
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 49.6
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen solid
poor Verdedigen good


4e minuut.
Ochodek rent richting de bal. Lindenboim onderschept slim de pass. Ruíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruíz draait met de bal, schiet en ... Romper werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kerlaeblaster58384683748 - Zagłębie Sosnowiec SSA 0:1

5e minuut.
Horda geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nõmme met een snelle inworp. Kanesh geeft de bal voor. Ruíz krijgt zijn hoofd ertegen. Romper probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Zawidzki geeft een lange en hoge pass. Mielniczek is nu in balbezit. Genesio speelt de bal door. Lindenboim bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindenboim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Genesio passt de bal in één keer door. Kanesh is nu in balbezit. Lindenboim is nu in balbezit. Lindenboim draait met de bal, schiet en ... Czejgis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nõmme geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ruíz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Preda onderschept slim de pass. Preda probeert naar een medespeler te passen. Nõmme met een sublieme pass. Lindenboim rent richting de bal. Lindenboim draait met de bal, schiet en ... Romper kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ochodek heeft problemen om de bal te vangen. Lindenboim bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindenboim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kerlaeblaster58384683748 - Zagłębie Sosnowiec SSA 0:2

14e minuut.
Nõmme passt de bal zonder na te denken. Lindenboim is nu in balbezit. Czejgis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lindenboim is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lindenboim zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
kerlaeblaster58384683748 - Zagłębie Sosnowiec SSA 0:3

20e minuut.
Ochodek onderschept slim de pass. Kanesh verovert de bal door een tackle van achteren. Ruíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruíz haalt uit met een fantastische trap. Romper werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ochodek geeft een hoge lob. Horda is nu in balbezit. Kanesh begaat een overtreding. Kanesh krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Nõmme is nu in balbezit. Nõmme met een sublieme pass. Ruíz rent richting de bal. Ruíz schiet op doel. Romper maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Klungelig pakt Lindenboim de bal. Lindenboim passt de bal met de wreef. Ruíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruíz haalt uit met een fantastische trap. Romper maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
kerlaeblaster58384683748 - Zagłębie Sosnowiec SSA 0:4

33e minuut.
Lindenboim rent richting de bal. Kulek begaat een overtreding. Lindenboim raakt geblesseerd tijdens het duel. Piskuła met een snel genomen vrije trap. Ochodek kopt de bal weg. Czejgis probeert de bal aan de voet te houden. Lindenboim bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindenboim haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Ochodek kopt de bal weg. Piskuła probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ruíz de bal. Ruíz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Czejgis de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nõmme zal de hoekschop nemen. Daar is Genesio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Genesio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ruíz is nu in balbezit. Ruíz draait met de bal, schiet en ... Romper kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Piskuła passt de bal met de wreef. Lindenboim rent richting de bal. Lindenboim passt de bal in één keer door. Ruíz is nu in balbezit. Ruíz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ochodek controleert de bal met de borst. Nõmme geeft de bal voor. Klungelig pakt Ochodek de bal. Ruíz rent richting de bal. Ruíz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Genesio rent richting de bal. Genesio passt de bal in één keer door. Kanesh probeert naar een medespeler te passen. Lindenboim bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindenboim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Kanesh probeert naar een medespeler te passen. Lindenboim rent richting de bal. Nõmme rent richting de bal. Nõmme speelt de bal door. Lindenboim is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Na een snelle pass probeert Kurdziel de bal onder controle te krijgen. Piskuła is nu in balbezit. Piskuła speelt de bal door. Ruíz rent richting de bal. Ruíz haalt uit met een fantastische trap. Romper bokst de bal weg.

43e minuut.
Nõmme kopt de bal weg. Kanesh bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kulek. Kulek krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Kanesh passt de bal met de wreef. Ochodek rent richting de bal. Lindenboim verovert de bal door een tackle van achteren. Ruíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruíz draait met de bal, schiet en ... Romper bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
kerlaeblaster58384683748 - Zagłębie Sosnowiec SSA 0:5

45e minuut.
Genesio is nu in balbezit. Genesio passt de bal zonder na te denken. Kanesh met een sublieme pass. Lindenboim is nu in balbezit. Lindenboim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kerlaeblaster58384683748 84%, Zagłębie Sosnowiec SSA 16%.
kerlaeblaster58384683748 - Zagłębie Sosnowiec SSA 0:5

46e minuut.
Dojaś komt het veld opgelopen. Əlioğlu komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Piskuła geeft een hoge lob. Nõmme controleert de bal met de borst. Nõmme passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Əlioğlu de bal. Əlioğlu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Piskuła passt de bal met de wreef. Dojaś rent richting de bal. Dojaś passt de bal met de wreef. Əlioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlioğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Genesio rent richting de bal. Genesio haalt uit met een fantastische trap. Romper werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Dojaś kopt de bal weg. Klungelig pakt Ochodek de bal. Ruíz is nu in balbezit. Ruíz schiet op doel. Romper maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kerlaeblaster58384683748 - Zagłębie Sosnowiec SSA 0:6

53e minuut.
Romper met een harde bal richting middenveld. Dojaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dojaś passt de bal in één keer door. Əlioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlioğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kerlaeblaster58384683748 - Zagłębie Sosnowiec SSA 0:7

54e minuut.
Əlioğlu passt de bal zonder na te denken. Nõmme bereikt de bal nog maar net als eerste. Nõmme geeft de bal voor. Ruíz rent richting de bal. Ruíz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dojaś is nu in balbezit. Dojaś geeft een lange en hoge pass. Əlioğlu is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Nõmme zal de hoekschop nemen. Əlioğlu is nu in balbezit. Əlioğlu schiet op doel. Romper werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kerlaeblaster58384683748 - Zagłębie Sosnowiec SSA 0:8

59e minuut.
Klungelig pakt Əlioğlu de bal. Ochodek bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlioğlu onderschept slim de pass. Ruíz is nu in balbezit. Ruíz draait met de bal, schiet en ... Romper kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Əlioğlu is nu in balbezit. Əlioğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kerlaeblaster58384683748 - Zagłębie Sosnowiec SSA 0:9

62e minuut.
Kofin bereikt de bal nog maar net als eerste. Heffernan onderschept slim de pass. Heffernan probeert naar een medespeler te passen. Ruíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruíz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Klungelig pakt Dojaś de bal. Dojaś passt de bal in één keer door. Nõmme speelt de bal door. Əlioğlu rent richting de bal. Əlioğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kerlaeblaster58384683748 - Zagłębie Sosnowiec SSA 0:10

74e minuut.
Mielniczek is nu in balbezit. Piskuła onderschept slim de pass. Piskuła probeert naar een medespeler te passen. Ruíz rent richting de bal. Ruíz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Ochodek is nu in balbezit. Əlioğlu onderschept slim de pass. Əlioğlu passt de bal zonder na te denken. Ruíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruíz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Piskuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Piskuła passt de bal met de wreef. Ruíz rent richting de bal. Ruíz schiet op doel. Romper maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Fausto passt de bal zonder na te denken. Ruíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Genesio geeft de bal voor. Dojaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dojaś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Klungelig pakt Ruíz de bal. Ruíz passt de bal met de wreef. Əlioğlu is nu in balbezit. Əlioğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kerlaeblaster58384683748 - Zagłębie Sosnowiec SSA 0:11

90e minuut.
Piskuła passt de bal in één keer door. Ruíz is nu in balbezit. Ruíz speelt de bal door. Dojaś rent richting de bal. Dojaś schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Czejgis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Genesio zal de hoekschop nemen. Daar is Nõmme, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nõmme draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kerlaeblaster58384683748 83%, Zagłębie Sosnowiec SSA 17%.
kerlaeblaster58384683748 - Zagłębie Sosnowiec SSA 0:11