Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atom Opole ŁKS SP Łódź
352 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
24% Spel op eigen helft 76%
24 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 18.2
solide Schieten slecht
matig Passen zwak
matig Verdedigen slecht


5e minuut.
Tenente probeert naar een medespeler te passen. Cairo met een sublieme pass. Śmiejkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. van Daal onderschept slim de pass. van Daal schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Tomčo geeft de bal voor. Klungelig pakt Śmiejkowski de bal. van Daal bereikt de bal nog maar net als eerste. van Daal draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Cugowski de bal onder controle te krijgen. Sorek bokst de bal weg.

12e minuut.
Cairo passt de bal in één keer door. Chiquillo is nu in balbezit. Chiquillo geeft de bal voor. Klungelig pakt Zygarlicki de bal. van Daal is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Dybowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiquillo onderschept slim de pass. Chiquillo met een sublieme pass. Serfilippi is nu in balbezit. Serfilippi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Zygarlicki met de inworp. Waz is nu in balbezit. Waz passt de bal in één keer door. van Daal bereikt de bal nog maar net als eerste. van Daal geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Inworp. Chiquillo met de inworp. Tylikowski met een sublieme pass. Tenente geeft de bal voor. Klungelig pakt Serfilippi de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Tenente speelt de bal door. Chiquillo is nu in balbezit. Chiquillo probeert naar een medespeler te passen. Serfilippi bereikt de bal nog maar net als eerste. Serfilippi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Chiquillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiquillo passt de bal met de wreef. Dybowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Serfilippi onderschept slim de pass. Serfilippi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atom Opole - ŁKS SP Łódź 1:0

32e minuut.
Włodyga probeert naar een medespeler te passen. Cysarz heeft problemen om de bal te vangen. Tędzyński rent richting de bal. van Daal rent richting de bal. van Daal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atom Opole - ŁKS SP Łódź 2:0

36e minuut.
Koziara geeft de bal voor. Serfilippi heeft problemen om de bal te vangen. van Daal rent richting de bal. van Daal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atom Opole - ŁKS SP Łódź 3:0

39e minuut.
Chiquillo speelt de bal door. van Daal rent richting de bal. van Daal passt de bal in één keer door. Serfilippi is nu in balbezit. Serfilippi draait met de bal, schiet en ... Sorek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Tomčo geeft de bal voor. Tylikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Serfilippi onderschept slim de pass. Serfilippi draait met de bal, schiet en ... Śmiejkowski probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Chiquillo zal de hoekschop nemen. van Daal krijgt zijn hoofd ertegen. Sorek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Cugowski trapt de bal weg. Koziara kopt de bal weg. van Daal is nu in balbezit. van Daal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atom Opole 28%, ŁKS SP Łódź 72%.
Atom Opole - ŁKS SP Łódź 3:0

49e minuut.
Waz geeft een lange en hoge pass. Dybowski kan de bal niet met de borst controleren. Chiquillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiquillo geeft een hoge lob. van Daal maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atom Opole - ŁKS SP Łódź 4:0

66e minuut.
Śmiejkowski geeft de bal voor. Tenente kopt de bal weg. Śmiejkowski heeft problemen om de bal te vangen. van Daal is nu in balbezit. van Daal haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Cairo met een sublieme pass. Serfilippi is nu in balbezit. Serfilippi passt de bal in één keer door. van Daal bereikt de bal nog maar net als eerste. van Daal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Waz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Serfilippi krijgt zijn hoofd ertegen. Sorek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atom Opole - ŁKS SP Łódź 5:0

74e minuut.
Cairo verovert de bal door een tackle van achteren. Cairo probeert naar een medespeler te passen. Chiquillo rent richting de bal. Chiquillo geeft de bal voor. van Daal springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Serfilippi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atom Opole - ŁKS SP Łódź 6:0

77e minuut.
Tędzyński rent richting de bal. Koziara onderschept slim de pass. Koziara passt de bal zonder na te denken. Serfilippi bereikt de bal nog maar net als eerste. Serfilippi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Atom Opole - ŁKS SP Łódź 7:0

78e minuut.
Cysarz is nu in balbezit. Cysarz passt de bal zonder na te denken. Tędzyński heeft problemen om de bal te vangen. Serfilippi is nu in balbezit. Serfilippi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atom Opole - ŁKS SP Łódź 8:0

84e minuut.
Koziara probeert naar een medespeler te passen. van Daal bereikt de bal nog maar net als eerste. van Daal geeft de bal voor. Chiquillo rent richting de bal. Chiquillo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Serfilippi rent richting de bal. Serfilippi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Cairo de bal. Serfilippi bereikt de bal nog maar net als eerste. Serfilippi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atom Opole 20%, ŁKS SP Łódź 80%.
Atom Opole - ŁKS SP Łódź 8:0