Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD Feirense. fenerbahce87878787
tito Tactiek Normal
37% Balbezit 63%
84% Spel op eigen helft 16%
2 Doelpogingen 34
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.6 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Nadolny kopt de bal weg. Majkowski controleert de bal met de borst. Majkowski probeert naar een medespeler te passen. Złomek is nu in balbezit. Złomek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Fundakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fundakowski probeert naar een medespeler te passen. Złomek rent richting de bal. Złomek schiet op doel. Ovedenie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Feirense. - fenerbahce87878787 0:1

14e minuut.
Majkowski rent richting de bal. Bašić onderschept slim de pass. Nadolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkowski draait met de bal, schiet en ... Ovedenie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Majkowski met een sublieme pass. Opaliński is nu in balbezit. Opaliński speelt de bal door. Złomek rent richting de bal. Złomek schiet op doel. Ovedenie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Feirense. - fenerbahce87878787 0:2

19e minuut.
Ciapała rent richting de bal. Wierzchowski rent richting de bal. Ciapała is nu in balbezit. Wierzchowski rent richting de bal. Wierzchowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Daar is Giemsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giemsa speelt de bal door. Złomek is nu in balbezit. Majkowski is nu in balbezit. Majkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Grajek met een snelle inworp. Nadolny probeert naar een medespeler te passen. Złomek bereikt de bal nog maar net als eerste. Złomek schiet op doel. Ovedenie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Feirense. - fenerbahce87878787 0:3

26e minuut.
Opaliński met een sublieme pass. Klungelig pakt Majkowski de bal. Majkowski speelt de bal door. Złomek rent richting de bal. Złomek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Złomek is nu in balbezit. Złomek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Nadolny kopt de bal weg. Bašić rent richting de bal. Majkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Złomek bereikt de bal nog maar net als eerste. Złomek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Păcălici rent richting de bal. Majkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Majkowski probeert naar een medespeler te passen. Złomek is nu in balbezit. Złomek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Feirense. - fenerbahce87878787 0:4

36e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Fundakowski neemt de hoekschop. Giemsa is nu in balbezit. Giemsa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Feirense. - fenerbahce87878787 0:5

43e minuut.
Păcălici probeert naar een medespeler te passen. Giemsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Giemsa passt de bal met de wreef. Złomek rent richting de bal. Złomek schiet op doel. Ovedenie bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Nadolny met een snelle inworp. Majkowski rent richting de bal. Majkowski speelt de bal door. Giemsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Giemsa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Feirense. - fenerbahce87878787 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Feirense. 78%, fenerbahce87878787 22%.
CD Feirense. - fenerbahce87878787 0:6

48e minuut.
Nadolny bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadolny met een sublieme pass. Giemsa speelt de bal door. Złomek heeft problemen om de bal te vangen. Złomek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Feirense. - fenerbahce87878787 0:7

56e minuut.
Ovedenie trapt de bal weg. Nadolny kopt de bal weg. Majkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkowski met een sublieme pass. Złomek is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Nadolny is nu in balbezit. Majkowski rent richting de bal. Majkowski speelt de bal door. Złomek rent richting de bal. Złomek draait met de bal, schiet en ... Ovedenie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Złomek rent richting de bal. Złomek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Klungelig pakt Opaliński de bal. Opaliński speelt de bal door. Majkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Majkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkowski passt de bal in één keer door. Złomek rent richting de bal. Złomek haalt uit met een fantastische trap. Ovedenie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Feirense. - fenerbahce87878787 0:8

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nadolny met de inworp. Fundakowski speelt de bal door. Opaliński is nu in balbezit. Opaliński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Złomek rent richting de bal. Złomek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CD Feirense. - fenerbahce87878787 0:9

77e minuut.
Ciapała is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grajek. Ciapała is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bašić met een snel genomen vrije trap. Mejía Pérez rent richting de bal. Mejía Pérez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Van Rompuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Rompuy geeft een hoge lob. Inworp. Giemsa met de inworp. Majkowski geeft een hoge lob. Paal! Ovedenie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Złomek bereikt de bal nog maar net als eerste. Złomek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Feirense. - fenerbahce87878787 0:10

83e minuut.
Opaliński speelt de bal door. Grajek bereikt de bal nog maar net als eerste. Grajek speelt de bal door. Majkowski is nu in balbezit. Majkowski haalt uit met een fantastische trap. Ovedenie bokst de bal weg. Złomek rent richting de bal. Złomek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Bašić passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grajek met de inworp. Majkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Majkowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Grajek met een snelle inworp. Majkowski heeft problemen om de bal te vangen. Majkowski passt de bal in één keer door. Złomek is nu in balbezit. Złomek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Feirense. 91%, fenerbahce87878787 9%.
CD Feirense. - fenerbahce87878787 0:10