Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lucjo_team1 Polonia Nysa
Attack Tactiek 433
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 24
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
35.3 gemiddelde waardering 43.5
average Schieten solid
weak Passen good
average Verdedigen good


6e minuut.
Badrić probeert de bal aan de voet te houden. Peikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Peikov geeft een lange en hoge pass. Jastrzębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jastrzębski draait met de bal, schiet en ... Burak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Dordoni de bal. Paal! Pavošević bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Patalas kopt de bal weg. Daszkowski rent richting de bal. Kostkiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kostkiewicz krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Patalas bereikt de bal nog maar net als eerste. Patalas passt de bal in één keer door. Badrić is nu in balbezit. Sielczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sielczak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Daszkowski rent richting de bal. Kostkiewicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Daszkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Daszkowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jastrzębski is nu in balbezit. Jastrzębski draait met de bal, schiet en ... Burak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Jacolliot de bal onder controle te krijgen. Dmowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmowski geeft de bal voor. Sielczak is nu in balbezit. Sielczak geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kropop geeft een lange en hoge pass. Patalas bereikt de bal nog maar net als eerste. Patalas passt de bal met de wreef. Badrić rent richting de bal. Badrić schiet op doel. Bešenji probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Jacolliot speelt de bal door. Camana is nu in balbezit. Camana passt de bal zonder na te denken. Jastrzębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jastrzębski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Pochwała probeert naar een medespeler te passen. Jacolliot rent richting de bal. Jacolliot geeft een hoge lob. Dordoni rent richting de bal. Dordoni haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Dordoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Dordoni passt de bal met de wreef. Jacolliot probeert naar een medespeler te passen. Camana rent richting de bal. Camana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Jacolliot probeert naar een medespeler te passen. Jastrzębski heeft problemen om de bal te vangen. Piątkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jastrzębski verovert de bal door een tackle van achteren. Jastrzębski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Jacolliot kopt de bal weg. Dordoni is nu in balbezit. Dordoni schiet op doel. Na een snelle pass probeert Piątkowski de bal onder controle te krijgen. Burak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Yacine passt de bal in één keer door. Camana rent richting de bal. Camana passt de bal in één keer door. Daar is Jastrzębski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jastrzębski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lucjo_team1 - Polonia Nysa 0:1

34e minuut.
Dmowski speelt de bal door. Daar is Kropop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kropop speelt de bal door. Jastrzębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jastrzębski draait met de bal, schiet en ... Burak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Dordoni is nu in balbezit. Yacine is nu in balbezit. Yacine passt de bal met de wreef. Jastrzębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jastrzębski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Yacine verovert de bal door een tackle van achteren. Yacine passt de bal zonder na te denken. Jastrzębski rent richting de bal. Jastrzębski haalt uit met een fantastische trap. Burak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Kropop geeft een lange en hoge pass. Nokkonen kopt de bal weg. Camana rent richting de bal. Camana geeft een hoge lob. Piątkowski kopt de bal weg. Burak bokst de bal weg.

39e minuut.
Protasiuk geeft een lange en hoge pass. Badrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Badrić passt de bal zonder na te denken. Sielczak is nu in balbezit. Sielczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Mufeed met een sublieme pass. Jacolliot is nu in balbezit. Jacolliot passt de bal in één keer door. Camana rent richting de bal. Camana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lucjo_team1 62%, Polonia Nysa 38%.
lucjo_team1 - Polonia Nysa 0:1

47e minuut.
Yacine speelt de bal door. Patalas rent richting de bal. Nokkonen maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Nokkonen moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Nokkonen schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

49e minuut.
Peikov rent richting de bal. Peikov geeft de bal voor. Camana bereikt de bal nog maar net als eerste. Jastrzębski rent richting de bal. Jastrzębski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Pavošević geeft de bal voor. Daszkowski kan de bal niet met de borst controleren. Met opzet legt Kostkiewicz zijn tegenspeler op de grond. Kostkiewicz krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

61e minuut.
Protasiuk passt de bal met de wreef. Daar is Sielczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patalas met een sublieme pass. Badrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Badrić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Mufeed passt de bal zonder na te denken. Yacine heeft problemen om de bal te vangen. Yacine probeert naar een medespeler te passen. Jastrzębski is nu in balbezit. Jastrzębski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Daszkowski heeft problemen om de bal te vangen. Arosio begaat een overtreding. Daszkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Daszkowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dordoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Dordoni schiet op doel. Burak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Camana rent richting de bal. Camana geeft een lange en hoge pass. Jastrzębski is nu in balbezit. Jastrzębski haalt uit met een fantastische trap. Burak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lucjo_team1 - Polonia Nysa 0:2

81e minuut.
Doeltrap. Burak met een harde bal richting middenveld. Dordoni kopt de bal weg. Jastrzębski rent richting de bal. Jastrzębski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Dmowski met een sublieme pass. Sielczak is nu in balbezit. Sielczak passt de bal met de wreef. Badrić rent richting de bal. Badrić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lucjo_team1 54%, Polonia Nysa 46%.
lucjo_team1 - Polonia Nysa 0:2