Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Husaria Szczytno DaraTeam
Normal Tactiek Attack
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Nazderko passt de bal met de wreef. Moczygęba bereikt de bal nog maar net als eerste. Olkiewicz is nu in balbezit. Moczygęba rent richting de bal. Moczygęba passt de bal in één keer door. Tatoń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Ostocki kopt de bal weg. Zniszczoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Giżycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostocki rent richting de bal. Ostocki schiet op doel. Grzanka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Fijas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kulas komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Żuraw passt de bal met de wreef. Olkiewicz is nu in balbezit. Olkiewicz passt de bal met de wreef. Toczyski is nu in balbezit. Toczyski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Toczyski onderschept slim de pass. Toczyski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pawenta de bal. Moczygęba bereikt de bal nog maar net als eerste. Moczygęba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Szczytno - DaraTeam 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Husaria Szczytno 46%, DaraTeam 54%.
Husaria Szczytno - DaraTeam 0:1

47e minuut.
Chmielecki geeft een hoge lob. Żuraw bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostocki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Żuraw wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Żuraw kan niet meer verder spelen. Szwarc komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Moczygęba bereikt de bal nog maar net als eerste. Moczygęba passt de bal zonder na te denken. Daar is Bodzioch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toczyski onderschept slim de pass. Toczyski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tatoń probeert naar een medespeler te passen. Błoński kopt de bal weg. Zniszczoł is nu in balbezit. Zniszczoł draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Husaria Szczytno - DaraTeam 1:1

68e minuut.
Błoński rent richting de bal. Błoński met een sublieme pass. Kempczyński geeft een lange en hoge pass. Kozik is nu in balbezit. Kozik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Toczyski rent richting de bal. Toczyski speelt de bal door. Moczygęba bereikt de bal nog maar net als eerste. Moczygęba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Szczytno - DaraTeam 1:2

75e minuut.
Szwarc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostocki rent richting de bal. Szwarc verovert de bal door een tackle van achteren. Szwarc geeft een lange en hoge pass. Moczygęba maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Szczytno - DaraTeam 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Husaria Szczytno 57%, DaraTeam 43%.
Husaria Szczytno - DaraTeam 1:3