Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lucjo_team1 KS Orzeł Bydgoszcz
Attack Tactiek City
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
37.6 gemiddelde waardering 39.8
matig Schieten solide
redelijk Passen matig
zwak Verdedigen redelijk


9e minuut.
Dembek verovert de bal door een tackle van achteren. Dembek met een sublieme pass. Estévez probeert naar een medespeler te passen. Kacała rent richting de bal. Kacała schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Dacosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dacosta geeft een lange en hoge pass. Sielczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sielczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lucjo_team1 - KS Orzeł Bydgoszcz 1:0

28e minuut.
Dembek rent richting de bal. Dembek passt de bal met de wreef. Archutowski met een sublieme pass. Kordek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordek haalt uit met een fantastische trap. Mazilu bokst de bal weg.

38e minuut.
Kacała is nu in balbezit. Kacała speelt de bal door. Dembek rent richting de bal. Dembek draait met de bal, schiet en ... Mazilu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
lucjo_team1 - KS Orzeł Bydgoszcz 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lucjo_team1 62%, KS Orzeł Bydgoszcz 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
lucjo_team1 - KS Orzeł Bydgoszcz 1:1

46e minuut.
Kostkiewicz komt het veld opgelopen. Dmowski komt het veld opgelopen. Deleanu komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Daar is Arosio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kacała is nu in balbezit. Arosio begaat een overtreding. Arosio krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Protasiuk probeert de bal aan de voet te houden. Archutowski met een sublieme pass. Kacała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordek draait met de bal, schiet en ... Mazilu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Patalas probeert naar een medespeler te passen. Kostkiewicz is nu in balbezit. Archutowski begaat een overtreding. Archutowski krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Archutowski verovert de bal door een tackle van achteren. Archutowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kordek de bal. Kacała rent richting de bal. Kacała schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Daar is Căpăţână, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dmowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nene maakt een afschuwelijke overtreding. Nene krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Căpăţână passt de bal in één keer door. Archutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Archutowski probeert naar een medespeler te passen. Kacała rent richting de bal. Kacała schiet op doel. Mazilu bokst de bal weg.

84e minuut.
Căpăţână controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Nene neemt vlug de vrije trap. Arosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembek onderschept slim de pass. Dembek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lucjo_team1 - KS Orzeł Bydgoszcz 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lucjo_team1 54%, KS Orzeł Bydgoszcz 46%.
lucjo_team1 - KS Orzeł Bydgoszcz 1:2