Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polonia Nysa Bologna 1909 FC
433 Tactiek 442
59% Balbezit 41%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46 gemiddelde waardering 29.5
solid Schieten adequate
good Passen poor
good Verdedigen average


3e minuut.
Bouli probeert de bal aan de voet te houden. Jastrzębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dordoni rent richting de bal. Dordoni schiet op doel. Kriston maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Nysa - Bologna 1909 FC 1:0

6e minuut.
Yacine is nu in balbezit. Podgórny is nu in balbezit. Yacine verovert de bal door een tackle van achteren. Yacine geeft de bal voor. Jastrzębski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Zamaryka passt de bal in één keer door. Spink is nu in balbezit. Nokkonen maakt een afschuwelijke overtreding. Nokkonen is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

18e minuut.
Yacine is nu in balbezit. Yacine geeft een lange en hoge pass. Jastrzębski rent richting de bal. Jastrzębski schiet op doel. Kriston probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Nysa - Bologna 1909 FC 2:0

27e minuut.
Inworp. Kondracki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mufeed rent richting de bal. Salata onderschept slim de pass. Salata geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Yacine verovert de bal door een tackle van achteren. Yacine met een sublieme pass. Dordoni probeert de bal met de borst te controleren. Dordoni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Kondracki kopt de bal weg. Klungelig pakt Salata de bal. Salata passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Spink de bal. Spink schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Spink onderschept slim de pass. Spink passt de bal met de wreef. Doumbiya rent richting de bal. Doumbiya draait met de bal, schiet en ... Bešenji probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Nysa - Bologna 1909 FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Nysa 56%, Bologna 1909 FC 44%.
Polonia Nysa - Bologna 1909 FC 2:1

49e minuut.
Jacolliot speelt de bal door. Mufeed bereikt de bal nog maar net als eerste. Mufeed probeert naar een medespeler te passen. Dordoni rent richting de bal. Dordoni schiet op doel. Kriston verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Salata geeft de bal voor. Daar is Peikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spink is nu in balbezit. Spink schiet op doel. Bešenji werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Yacine rent richting de bal. Yacine geeft de bal voor. Daar is Bouli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jastrzębski rent richting de bal. Jastrzębski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Mufeed geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kondracki met een snelle inworp. Doumbiya bereikt de bal nog maar net als eerste. Doumbiya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Yacine geeft een hoge lob. Dordoni geeft een hoge lob. Daar is Sitni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jastrzębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jastrzębski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Pochwała heeft problemen om de bal te vangen. Salata is nu in balbezit. Salata passt de bal zonder na te denken. Doumbiya rent richting de bal. Doumbiya draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Acciaio met een sublieme pass. Jastrzębski rent richting de bal. Jastrzębski speelt de bal door. Dordoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Dordoni schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Salata speelt de bal door. Peikov is nu in balbezit. Doumbiya verovert de bal door een tackle van achteren. Spink bereikt de bal nog maar net als eerste. Spink schiet op doel. Bešenji bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Nysa 41%, Bologna 1909 FC 59%.
Polonia Nysa - Bologna 1909 FC 2:1