Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 20:05
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0148
  • Stadion: celsky Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2454
celsky Husaria Szczytno
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Chlipała speelt de bal door. Sapek rent richting de bal. Sapek passt de bal in één keer door. Zniszczoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Zniszczoł draait met de bal, schiet en ... Kurpiewski bokst de bal weg.

13e minuut.
Błoński met de inworp. Klungelig pakt Ostocki de bal. Ostocki probeert naar een medespeler te passen. Kempczyński rent richting de bal. Kempczyński geeft de bal voor. Kurpiewski bokst de bal weg.

18e minuut.
Ostocki rent richting de bal. Kulas passt de bal in één keer door. Preś rent richting de bal. Zniszczoł is nu in balbezit. Zniszczoł draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Jęsiak probeert naar een medespeler te passen. Rabiniak rent richting de bal. Kulas is nu in balbezit. Rabiniak onderschept slim de pass. Rabiniak geeft een hoge lob. Tatoń kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Chlipała is nu in balbezit. Jęsiak is nu in balbezit. Jęsiak speelt de bal door. Chwalony bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwalony schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Sapek probeert naar een medespeler te passen. Cudak is nu in balbezit. Cudak passt de bal in één keer door. Chwalony rent richting de bal. Chwalony schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: celsky 62%, Husaria Szczytno 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
celsky - Husaria Szczytno 0:0

48e minuut.
Pakuła geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ostocki de bal. Ostocki met een sublieme pass. Zniszczoł is nu in balbezit. Zniszczoł draait met de bal, schiet en ... Kurpiewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
celsky - Husaria Szczytno 0:1

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jęsiak met de inworp. Rabiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiniak haalt uit met een fantastische trap. Tatoń werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
celsky - Husaria Szczytno 1:1

62e minuut.
Kulas heeft problemen om de bal te vangen. Rabiniak is nu in balbezit. Kulas bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiniak verovert de bal door een tackle van achteren. Rabiniak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Rabiniak passt de bal met de wreef. Cudak rent richting de bal. Ostocki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Ostocki moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ostocki schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

77e minuut.
Sapek met een snelle inworp. Kempczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kempczyński speelt de bal door. Błoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Błoński geeft een hoge lob. Kurpiewski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: celsky 44%, Husaria Szczytno 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
celsky - Husaria Szczytno 1:1