Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:58
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0148
  • Stadion: celsky Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2744
celsky lucjo_team1
Normal Tactiek Attack
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 35.6
poor Schieten adequate
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Protasiuk passt de bal zonder na te denken. Dacosta rent richting de bal. Dacosta geeft de bal voor. Sielczak rent richting de bal. Sielczak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Patalas passt de bal in één keer door. Preś probeert de bal met de borst te controleren. Bojko is nu in balbezit. Sielczak verovert de bal door een tackle van achteren. Sielczak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Patalas verovert de bal door een tackle van achteren. Patalas passt de bal in één keer door. Inworp. Chlipała zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jęsiak geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kropop passt de bal in één keer door. Sielczak rent richting de bal. Patalas probeert naar een medespeler te passen. Badrić is nu in balbezit. Sielczak is nu in balbezit. Kurpiewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Kuśmierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavošević geeft een lange en hoge pass. Badrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Badrić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Arosio speelt de bal door. Patalas rent richting de bal. Patalas geeft de bal voor. Klungelig pakt Badrić de bal. Badrić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Dacosta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gardas rent richting de bal. Badrić begaat een overtreding. Badrić krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Rabiniak probeert naar een medespeler te passen. Protasiuk geeft een lange en hoge pass. Bojko heeft problemen om de bal te vangen. Badrić is nu in balbezit. Badrić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
celsky - lucjo_team1 0:1

35e minuut.
Cudak is nu in balbezit. Protasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Protasiuk geeft een lange en hoge pass. Sielczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sielczak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: celsky 71%, lucjo_team1 29%.
celsky - lucjo_team1 0:1

46e minuut.
Deleanu komt het veld opgelopen. Dmowski komt het veld opgelopen. Kostkiewicz komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Zrywacz met een snelle inworp. Kuśmierski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arosio. Arosio krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Cudak passt de bal in één keer door. Patalas is nu in balbezit. Patalas speelt de bal door. Kostkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostkiewicz draait met de bal, schiet en ... Kurpiewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Klungelig pakt Arosio de bal. Arosio geeft een hoge lob. Kostkiewicz kopt de bal weg. Dmowski rent richting de bal. Dmowski schiet op doel. Kurpiewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Protasiuk geeft de bal voor. Kostkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Preś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kostkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Kostkiewicz onderschept slim de pass. Dmowski rent richting de bal. Căpăţână rent richting de bal. Căpăţână schiet op doel. Kurpiewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Patalas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlipała is nu in balbezit. Dmowski onderschept slim de pass. Dmowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
celsky - lucjo_team1 0:2

84e minuut.
Rabiniak rent richting de bal. Rabiniak passt de bal in één keer door. Bojko is nu in balbezit. Dmowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dmowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Arosio rent richting de bal. Arosio geeft de bal voor. Daar is Bojko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostkiewicz is nu in balbezit. Kostkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

90e minuut.
Căpăţână rent richting de bal. Căpăţână geeft een hoge lob. Dmowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dmowski schiet op doel. Kurpiewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
celsky - lucjo_team1 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: celsky 76%, lucjo_team1 24%.
celsky - lucjo_team1 0:3