Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bologna 1909 FC JAGA KING
442 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
18 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29 gemiddelde waardering 18.1
adequate Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Grzybek verovert de bal door een tackle van achteren. Grzybek geeft de bal voor. Płacheta geeft een hoge lob. Doumbiya bereikt de bal nog maar net als eerste. Spink is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Zamaryka geeft een hoge lob. Daar is Wędzonka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Spink is nu in balbezit. Spink schiet op doel. Jakubowicz probeert de bal aan de voet te houden. Moskalewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bologna 1909 FC - JAGA KING 1:0

6e minuut.
Zniszczoł rent richting de bal. Mareczek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zniszczoł is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Półchłopek legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bologna 1909 FC - JAGA KING 1:1

37e minuut.
Heliosz passt de bal zonder na te denken. Doumbiya rent richting de bal. Doumbiya passt de bal in één keer door. Spink rent richting de bal. Spink draait met de bal, schiet en ... Moskalewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Zamaryka geeft de bal voor. Daar is Spink, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bocheński bereikt de bal nog maar net als eerste. Doumbiya onderschept slim de pass. Doumbiya haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Moskalewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Doumbiya is nu in balbezit. Doumbiya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bologna 1909 FC - JAGA KING 2:1

43e minuut.
Płacheta kopt de bal weg. Zamaryka rent richting de bal. Zamaryka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bocheński de bal. Spink is nu in balbezit. Paal! Spink is nu in balbezit. Spink haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bologna 1909 FC - JAGA KING 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bologna 1909 FC 39%, JAGA KING 61%.
Bologna 1909 FC - JAGA KING 3:1

63e minuut.
Karczmarzyk rent richting de bal. Grzybek is nu in balbezit. Salata geeft een lange en hoge pass. Daar is Doumbiya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doumbiya schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bologna 1909 FC - JAGA KING 4:1

64e minuut.
Doumbiya passt de bal in één keer door. Grzybek bereikt de bal nog maar net als eerste. Spink verovert de bal door een tackle van achteren. Doumbiya rent richting de bal. Doumbiya schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Salata bereikt de bal nog maar net als eerste. Salata met een sublieme pass. Doumbiya bereikt de bal nog maar net als eerste. Doumbiya draait met de bal, schiet en ... Bocheński probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Grzybek is nu in balbezit. Doumbiya verovert de bal door een tackle van achteren. Doumbiya passt de bal in één keer door. Spink bereikt de bal nog maar net als eerste. Spink haalt uit met een fantastische trap. Moskalewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bologna 1909 FC - JAGA KING 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bologna 1909 FC 29%, JAGA KING 71%.
Bologna 1909 FC - JAGA KING 5:1