Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Orzeł Bydgoszcz Husaria Szczytno
City Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
22% Spel op eigen helft 78%
27 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 18.2
very good Schieten poor
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


3e minuut.
Kacała kopt de bal weg. Pawenta heeft problemen om de bal te vangen. Derda rent richting de bal. Derda haalt uit met een fantastische trap. Tatoń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Orzeł Bydgoszcz - Husaria Szczytno 1:0

4e minuut.
Kempczyński is nu in balbezit. Kempczyński geeft de bal voor. Kordek rent richting de bal. Kordek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Orzeł Bydgoszcz - Husaria Szczytno 2:0

9e minuut.
Kordek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordek passt de bal in één keer door. Derda is nu in balbezit. Derda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Orzeł Bydgoszcz - Husaria Szczytno 3:0

21e minuut.
Bodzioch met een snelle inworp. Kempczyński kan de bal niet met de borst controleren. Kordek met een sublieme pass. Błoński is nu in balbezit. Błoński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Pawenta verovert de bal door een tackle van achteren. Bei probeert de bal met de borst te controleren. Bei passt de bal met de wreef. Derda is nu in balbezit. Derda draait met de bal, schiet en ... Paal! Tatoń werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Kacała rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Orzeł Bydgoszcz - Husaria Szczytno 4:0

31e minuut.
Fijas rent richting de bal. Kordek rent richting de bal. Kordek passt de bal met de wreef. Kacała is nu in balbezit. Kacała schiet op doel. Tatoń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Estévez zal de hoekschop nemen. Daar is Kacała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Derda rent richting de bal. Derda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Orzeł Bydgoszcz - Husaria Szczytno 5:0

32e minuut.
Zniszczoł bereikt de bal nog maar net als eerste. Zniszczoł passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kempczyński de bal. Kacała rent richting de bal. Kacała schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Estévez passt de bal zonder na te denken. Kordek met een sublieme pass. Kacała bereikt de bal nog maar net als eerste. Derda bereikt de bal nog maar net als eerste. Derda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Derda rent richting de bal. Derda schiet op doel. Tatoń probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Orzeł Bydgoszcz - Husaria Szczytno 6:0

41e minuut.
Kmiecik passt de bal zonder na te denken. Kordek rent richting de bal. Kordek passt de bal in één keer door. Derda is nu in balbezit. Derda haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Orzeł Bydgoszcz 18%, Husaria Szczytno 82%.
KS Orzeł Bydgoszcz - Husaria Szczytno 6:0

50e minuut.
Daar is Kacała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Archutowski speelt de bal door. Daar is Pawenta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kacała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacała haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Pakuła geeft een lange en hoge pass. Inworp. Estévez met de inworp. Kordek rent richting de bal. Kordek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Mâlcu onderschept slim de pass. Mâlcu probeert naar een medespeler te passen. Derda met een sublieme pass. Kacała rent richting de bal. Kacała haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Derda speelt de bal door. Bei is nu in balbezit. Bei passt de bal in één keer door. Kacała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Orzeł Bydgoszcz - Husaria Szczytno 7:0

58e minuut.
Ostocki rent richting de bal. Archutowski verovert de bal door een tackle van achteren. Archutowski met een sublieme pass. Kacała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacała draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Estévez speelt de bal door. Nene is nu in balbezit. Ostocki is nu in balbezit. Nene onderschept slim de pass. Nene geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Pawenta rent richting de bal. Kacała verovert de bal door een tackle van achteren. Kacała met een sublieme pass. Kordek is nu in balbezit. Kordek haalt uit met een fantastische trap. Tatoń bokst de bal weg.

81e minuut.
Daar is Fijas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kordek rent richting de bal. Kordek passt de bal met de wreef. Kacała is nu in balbezit. Kacała draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Doeltrap. Tatoń trapt de bal weg. Derda kopt de bal weg. Klungelig pakt Kacała de bal. Kacała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Orzeł Bydgoszcz - Husaria Szczytno 8:0

84e minuut.
Kmiecik met een sublieme pass. Estévez rent richting de bal. Estévez passt de bal met de wreef. Kordek rent richting de bal. Kordek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Orzeł Bydgoszcz 25%, Husaria Szczytno 75%.
KS Orzeł Bydgoszcz - Husaria Szczytno 8:0