Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glichester09United Centrala Nasienna Proślice
Normal Tactiek Liga :P
58% Balbezit 42%
33% Spel op eigen helft 67%
12 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.3 gemiddelde waardering 24.8
adequate Schieten poor
adequate Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Rainov passt de bal met de wreef. Wisiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Plafko is nu in balbezit. Wisiński onderschept slim de pass. Wisiński geeft de bal voor. Ignaczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Rusiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Rusiecki probeert naar een medespeler te passen. Hałaczkiewicz rent richting de bal. Hałaczkiewicz geeft een lange en hoge pass. Rainov maakt een snoekduik en kopt de bal. Ignaczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Rusiecki verovert de bal door een tackle van achteren. Rusiecki speelt de bal door. Wędreński speelt de bal door. Rainov rent richting de bal. Rainov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Glichester09United - Centrala Nasienna Proślice 1:0

27e minuut.
Volk is nu in balbezit. Volk geeft een hoge lob. Dybowski heeft problemen om de bal te vangen. Wiedmer rent richting de bal. Wiedmer draait met de bal, schiet en ... Ignaczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glichester09United 34%, Centrala Nasienna Proślice 66%.
Glichester09United - Centrala Nasienna Proślice 1:0

55e minuut.
Wiedmer bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wiedmer met een snelle inworp. Rusiecki is nu in balbezit. Rusiecki geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Sołowow bereikt de bal nog maar net als eerste. Sołowow probeert naar een medespeler te passen. Rainov rent richting de bal. Rusiecki is nu in balbezit. Rusiecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Hałaczkiewicz kopt de bal weg. Wiedmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiedmer passt de bal zonder na te denken. Rainov rent richting de bal. Rainov draait met de bal, schiet en ... Ignaczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Rio Branco verovert de bal door een tackle van achteren. Rio Branco geeft de bal voor. Daar is Rej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rainov rent richting de bal. Rainov draait met de bal, schiet en ... Ignaczak bokst de bal weg.

79e minuut.
Wisiński geeft de bal voor. Wędreński is nu in balbezit. Rainov begaat een overtreding. Wędreński wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glichester09United 33%, Centrala Nasienna Proślice 67%.
Glichester09United - Centrala Nasienna Proślice 1:0