Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogoń Kietlin C.F. Dream Team GT
Test_1 Tactiek 4-1-3-2
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.1 gemiddelde waardering 39.3
redelijk Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
zwak Verdedigen matig


6e minuut.
Kubik met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Kopaniecki de bal onder controle te krijgen. Brit met een sublieme pass. Akmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akmaz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kietlin C.F. - Dream Team GT 0:1

15e minuut.
Daar is Zagorodnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikolovski is nu in balbezit. Zagorodnik onderschept slim de pass. Zagorodnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pogoń Kietlin C.F. - Dream Team GT 1:1

16e minuut.
Daar is Gama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zarotiadis is nu in balbezit. Zagorodnik verovert de bal door een tackle van achteren. Zagorodnik haalt uit met een fantastische trap. Istoc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kietlin C.F. - Dream Team GT 2:1

26e minuut.
Kubik onderschept slim de pass. Kubik geeft de bal voor. Klungelig pakt Gama de bal. Kopaniecki is nu in balbezit. Kopaniecki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Kopaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieniawa verovert de bal door een tackle van achteren. Wieniawa passt de bal zonder na te denken. Zagorodnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorodnik haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Istoc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Kožuhar is nu in balbezit. Wieniawa is nu in balbezit. Wieniawa probeert naar een medespeler te passen. Zagorodnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorodnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Akmaz geeft een hoge lob. Kubik rent richting de bal. Kubik passt de bal zonder na te denken. Kopaniecki rent richting de bal. Kopaniecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Kietlin C.F. 52%, Dream Team GT 48%.
Pogoń Kietlin C.F. - Dream Team GT 2:1

52e minuut.
Brit geeft een hoge lob. Klungelig pakt Callejas de bal. Gama bereikt de bal nog maar net als eerste. Gama schiet op doel. Gentil werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pogoń Kietlin C.F. - Dream Team GT 2:2

71e minuut.
Cieślarczyk is nu in balbezit. Kubik rent richting de bal. Cieślarczyk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cieślarczyk krijgt een gele kaart. Kubik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Turi komt het veld opgelopen. Gallmeister komt het veld opgelopen. Bernhardsson komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Gallmeister bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallmeister geeft een hoge lob. Turi kopt de bal weg. Thiện Thanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiện Thanh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Thiện Thanh rent richting de bal. Thiện Thanh geeft een lange en hoge pass. Zagorodnik rent richting de bal. Zagorodnik schiet op doel. Istoc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kietlin C.F. - Dream Team GT 3:2

80e minuut.
Zettergren komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Kožuhar speelt de bal door. López Sánchez is nu in balbezit. López Sánchez draait met de bal, schiet en ... Zagorodnik is nu in balbezit. Zagorodnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kietlin C.F. - Dream Team GT 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Kietlin C.F. 48%, Dream Team GT 52%.
Pogoń Kietlin C.F. - Dream Team GT 4:2