Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aspius Głogów Queens Park Ranger
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 20
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Szeremet is nu in balbezit. Luźny is nu in balbezit. Luźny passt de bal zonder na te denken. Drajer rent richting de bal. Drajer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Karpowicz probeert de bal met de borst te controleren. Żebrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpowicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Żebrowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Płatek neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Aspius Głogów - Queens Park Ranger 1:0

39e minuut.
Liszka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Medoń met de inworp. Luźny bereikt de bal nog maar net als eerste. Luźny draait met de bal, schiet en ... Ociepka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Ociepka met een sublieme pass. Magosz rent richting de bal. Płatek rent richting de bal. Płatek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Luźny rent richting de bal. Bajerski rent richting de bal. Drajer verovert de bal door een tackle van achteren. Luźny is nu in balbezit. Luźny haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aspius Głogów 49%, Queens Park Ranger 51%.
Aspius Głogów - Queens Park Ranger 1:0

47e minuut.
Biesik met een snelle inworp. Płatek rent richting de bal. Płatek met een sublieme pass. Magosz is nu in balbezit. Magosz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Franke passt de bal in één keer door. Przybyliński is nu in balbezit. Pietrzyk verovert de bal door een tackle van achteren. Luźny is nu in balbezit. Luźny schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Medoń rent richting de bal. Medoń met een sublieme pass. Bajerski met een sublieme pass. Daar is Magosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magosz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aspius Głogów 39%, Queens Park Ranger 61%.
Aspius Głogów - Queens Park Ranger 1:0