Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wieczne Wody RTS Topory
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Ciapalski onderschept slim de pass. Marszal bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciapalski onderschept slim de pass. Retlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Retlewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Syrek met de inworp. Babski bereikt de bal nog maar net als eerste. Babski met een sublieme pass. Ciapalski rent richting de bal. Ciapalski draait met de bal, schiet en ... Dorożyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Terk met een sublieme pass. Daar is Lichota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lichota probeert naar een medespeler te passen. Suwara rent richting de bal. Suwara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Marszal probeert naar een medespeler te passen. Lichota rent richting de bal. Ciapalski verovert de bal door een tackle van achteren. Retlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Retlewski schiet op doel. Dorożyński bokst de bal weg.

44e minuut.
Łachacz met een snelle inworp. Terk is nu in balbezit. Terk probeert naar een medespeler te passen. Suwara bereikt de bal nog maar net als eerste. Suwara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wieczne Wody 57%, RTS Topory 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wieczne Wody - RTS Topory 0:0

74e minuut.
Bobkowski kopt de bal weg. Ciapalski kan de bal niet met de borst controleren. Ciapalski passt de bal zonder na te denken. Retlewski is nu in balbezit. Retlewski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wieczne Wody 47%, RTS Topory 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wieczne Wody - RTS Topory 0:0