Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Centrala Nasienna Proślice Pogoń Kietlin C.F.
Liga :P Tactiek Test_1
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 2
2 Buitenspel 0
24.8 gemiddelde waardering 36
weak Schieten solid
weak Passen adequate
poor Verdedigen average


6e minuut.
Kožuhar is nu in balbezit. Zagorodnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kožuhar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorodnik rent richting de bal. Zagorodnik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Thiện Thanh geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Zagorodnik de bal onder controle te krijgen. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana passt de bal met de wreef. Zagorodnik is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrala Nasienna Proślice - Pogoń Kietlin C.F. 0:1

16e minuut.
Wędreński passt de bal zonder na te denken. Korzym rent richting de bal. Wieniawa maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Wieniawa naar de kleedkamers voor een vroege douche.

18e minuut.
López Sánchez passt de bal met de wreef. Kožuhar rent richting de bal. Kožuhar passt de bal in één keer door. Zagorodnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorodnik haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

30e minuut.
Thiện Thanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiện Thanh draait met de bal, schiet en ... Dybowski kopt de bal weg. Zagorodnik heeft problemen om de bal te vangen. Zagorodnik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Centrala Nasienna Proślice - Pogoń Kietlin C.F. 0:2

31e minuut.
Korzym probeert naar een medespeler te passen. Grzybiński rent richting de bal. Grzybiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Strzek haalt uit met een fantastische trap. De bal rolt over de achterlijn. Gentil trapt de bal weg. Zagorodnik rent richting de bal. Zagorodnik haalt uit met een fantastische trap. Ignaczak bokst de bal weg.

37e minuut.
Plafko rent richting de bal. Thiện Thanh begaat een overtreding. Plafko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ziep met een snel genomen vrije trap. Grzybiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybiński haalt uit met een fantastische trap. Gentil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Callejas kopt de bal weg. Ziep rent richting de bal. Met opzet legt Kožuhar zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kožuhar naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centrala Nasienna Proślice 52%, Pogoń Kietlin C.F. 48%.
Centrala Nasienna Proślice - Pogoń Kietlin C.F. 0:2

47e minuut.
Quintana is nu in balbezit. Strzek rent richting de bal. Strzek met een sublieme pass. Zagorodnik rent richting de bal. Zagorodnik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Doeltrap. Nahodil komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Inworp. Quintana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zagorodnik kan de bal niet met de borst controleren. Zagorodnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Centrala Nasienna Proślice - Pogoń Kietlin C.F. 0:3

68e minuut.
López Sánchez geeft een lange en hoge pass. Quintana kopt de bal weg. Daar is Wędreński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zagorodnik rent richting de bal. Zagorodnik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Strzek speelt de bal door. Grzybiński heeft problemen om de bal te vangen. Iloniak rent richting de bal. Grzybiński verovert de bal door een tackle van achteren. Grzybiński schiet op doel. Gentil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Plafko speelt de bal door. Strzek rent richting de bal. Strzek geeft een lange en hoge pass. Grzybiński rent richting de bal. Grzybiński schiet op doel. Gentil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Centrala Nasienna Proślice 51%, Pogoń Kietlin C.F. 49%.
Centrala Nasienna Proślice - Pogoń Kietlin C.F. 0:3