Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Torpedownia Centrala Nasienna Proślice
Normal Tactiek Liga :P
52% Balbezit 48%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 24.8
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Plafko is nu in balbezit. Czaplewski onderschept slim de pass. Czaplewski probeert naar een medespeler te passen. Terek rent richting de bal. Terek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Strzek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Korzym de bal. Korzym haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Błachnio de bal onder controle te krijgen. Dziwisz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torpedownia - Centrala Nasienna Proślice 0:1

15e minuut.
Bukalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziep bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukalski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ziep raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Korzym neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Korzym verovert de bal door een tackle van achteren. Korzym passt de bal met de wreef. Cyganek heeft problemen om de bal te vangen. Grzybiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Czaplewski rent richting de bal. Czaplewski passt de bal in één keer door. Volk probeert de bal aan de voet te houden. Derwan is nu in balbezit. Derwan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Klungelig pakt Grzybiński de bal. Korzym bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybiński is nu in balbezit. Grzybiński schiet op doel. Dziwisz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torpedownia - Centrala Nasienna Proślice 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Torpedownia 58%, Centrala Nasienna Proślice 42%.
FC Torpedownia - Centrala Nasienna Proślice 0:2

47e minuut.
Rej bereikt de bal nog maar net als eerste. Rej geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pawlicki met een snelle inworp. Terek probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Rogański geeft een hoge lob. Inworp. Plafko met de inworp. Ziep heeft problemen om de bal te vangen. Ziep geeft de bal voor. Dziwisz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Grzybiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torpedownia - Centrala Nasienna Proślice 0:3

55e minuut.
Czaplewski onderschept slim de pass. Czaplewski geeft de bal voor. Rej bereikt de bal nog maar net als eerste. Derwan is nu in balbezit. Derwan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Bukalski geeft een hoge lob. Dybowski kopt de bal weg. Daar is Rej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Derwan bereikt de bal nog maar net als eerste. Derwan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Bandera kopt de bal weg. Volk heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Czaplewski. Czaplewski krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Inworp. Plafko met de inworp. Ziep is nu in balbezit. Ziep met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Bukalski de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Bukalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Strzek onderschept slim de pass. Strzek geeft de bal voor. Grzybiński rent richting de bal. Grzybiński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Ziep bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziep geeft de bal voor. Klungelig pakt Błachnio de bal. Korzym is nu in balbezit. Korzym schiet op doel. Dziwisz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Torpedownia - Centrala Nasienna Proślice 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Torpedownia 67%, Centrala Nasienna Proślice 33%.
FC Torpedownia - Centrala Nasienna Proślice 0:4