Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dream Team GT Drogowcy
4-1-3-2 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
23% Spel op eigen helft 77%
32 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.6 gemiddelde waardering 20.7
good Schieten average
average Passen poor
weak Verdedigen weak


3e minuut.
Kubik speelt de bal door. Mordej onderschept slim de pass. Brit met een sublieme pass. Kopaniecki heeft problemen om de bal te vangen. Kopaniecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Karslı passt de bal met de wreef. Gama is nu in balbezit. Klungelig pakt Kopaniecki de bal. Kopaniecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Akmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akmaz speelt de bal door. Kopaniecki rent richting de bal. Kopaniecki schiet op doel. Rojek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team GT - Drogowcy 1:0

14e minuut.
Kubik onderschept slim de pass. Kubik met een sublieme pass. Kopaniecki is nu in balbezit. Kopaniecki schiet op doel. Rojek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team GT - Drogowcy 2:0

15e minuut.
Kubik is nu in balbezit. Kubik met een sublieme pass. Daar is Karolak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gama verovert de bal door een tackle van achteren. Gama draait met de bal, schiet en ... Rojek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team GT - Drogowcy 3:0

21e minuut.
Gama rent richting de bal. Karolak speelt de bal door. Gama rent richting de bal. Gama haalt uit met een fantastische trap. Rojek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team GT - Drogowcy 4:0

23e minuut.
Kubik verovert de bal door een tackle van achteren. Kubik passt de bal in één keer door. Gama is nu in balbezit. Gama draait met de bal, schiet en ... Kopaniecki heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rojek met een sublieme pass. Bernhardsson kopt de bal weg. Mordej is nu in balbezit. Kopaniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kopaniecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Akmaz met een sublieme pass. Gama bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaniecki is nu in balbezit. Kopaniecki schiet op doel. Rojek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team GT - Drogowcy 5:0

27e minuut.
Nosal geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Akmaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gama bereikt de bal nog maar net als eerste. Gama haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Brit probeert naar een medespeler te passen. Kubik met een sublieme pass. Akmaz probeert naar een medespeler te passen. Kopaniecki rent richting de bal. Kopaniecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Klungelig pakt Akmaz de bal. Dryl rent richting de bal. Akmaz is nu in balbezit. Gama bereikt de bal nog maar net als eerste. Gama draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Kobyłecki de bal. Kopaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaniecki haalt uit met een fantastische trap. Karolak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Akmaz met een snelle inworp. Brit is nu in balbezit. Brit passt de bal in één keer door. Gama is nu in balbezit. Gama schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Gama bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Karolak rent richting de bal. Kopaniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kopaniecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team GT - Drogowcy 6:0

45e minuut.
Akmaz kopt de bal weg. Bugdoł heeft problemen om de bal te vangen. Kopaniecki is nu in balbezit. Gama is nu in balbezit. Gama schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream Team GT 18%, Drogowcy 82%.
Dream Team GT - Drogowcy 6:0

49e minuut.
Korczewski is nu in balbezit. Wiśnicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Korczewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bugdoł met een snel genomen vrije trap. Karslı heeft problemen om de bal te vangen. Dąbski is nu in balbezit. Dąbski haalt uit met een fantastische trap. Istoc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Akmaz passt de bal met de wreef. Gama rent richting de bal. Gama passt de bal zonder na te denken. Kopaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaniecki haalt uit met een fantastische trap. Rojek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team GT - Drogowcy 7:0

52e minuut.
Dryl heeft problemen om de bal te vangen. Gama is nu in balbezit. Gama passt de bal in één keer door. Kopaniecki rent richting de bal. Kopaniecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Nosal is nu in balbezit. Brit tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nosal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zarotiadis komt het veld opgelopen. Turi komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Gama rent richting de bal. Gama passt de bal zonder na te denken. Kopaniecki is nu in balbezit. Kopaniecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team GT - Drogowcy 8:0

60e minuut.
Zarotiadis rent richting de bal. Kopaniecki is nu in balbezit. Gama is nu in balbezit. Gama schiet op doel. Na een snelle pass probeert Karolak de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gajosiński komt het veld opgelopen. Gallmeister komt het veld opgelopen. Akmaz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Daar is Akmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gama is nu in balbezit. Gama passt de bal zonder na te denken. Kopaniecki heeft problemen om de bal te vangen. Kopaniecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Turi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zarotiadis rent richting de bal. Zarotiadis speelt de bal door. Kopaniecki is nu in balbezit. Kopaniecki draait met de bal, schiet en ... Rojek bokst de bal weg.

69e minuut.
Zarotiadis rent richting de bal. Zarotiadis speelt de bal door. Akmaz met een sublieme pass. Klungelig pakt Gama de bal. Gama schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team GT - Drogowcy 9:0

71e minuut.
Bernhardsson passt de bal zonder na te denken. Turi is nu in balbezit. Turi geeft een hoge lob. Kopaniecki heeft problemen om de bal te vangen. Kopaniecki schiet op doel. Rojek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team GT - Drogowcy 10:0

74e minuut.
Zarotiadis passt de bal in één keer door. Turi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turi passt de bal in één keer door. Kopaniecki is nu in balbezit. Kopaniecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Bernhardsson met een snelle inworp. Zarotiadis is nu in balbezit. Zarotiadis met een sublieme pass. Klungelig pakt Gama de bal. Gama haalt uit met een fantastische trap. Rojek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Zarotiadis passt de bal in één keer door. Gama is nu in balbezit. Gama passt de bal zonder na te denken. Kopaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaniecki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zettergren komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream Team GT 28%, Drogowcy 72%.
Dream Team GT - Drogowcy 10:0