Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogoń Kietlin C.F. RTS Topory
Test_1 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 17.6
solide Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Quintana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hruszowiec rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Quintana. Quintana krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Ewiak met de inworp. Retlewski geeft een hoge lob. Callejas is nu in balbezit. Ciapalski onderschept slim de pass. Ciapalski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Terk heeft problemen om de bal te vangen. Quintana rent richting de bal. Quintana geeft de bal voor. Zagorodnik is nu in balbezit. Zagorodnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kietlin C.F. - RTS Topory 1:0

23e minuut.
Nahodil is nu in balbezit. Nahodil met een sublieme pass. Quintana met een sublieme pass. Zagorodnik is nu in balbezit. Zagorodnik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

26e minuut.
Iloniak geeft de bal voor. Zagorodnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorodnik passt de bal in één keer door. Thiện Thanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiện Thanh haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kietlin C.F. - RTS Topory 2:0

35e minuut.
Cieślarczyk trapt de bal weg van het doel. Thiện Thanh kopt de bal weg. Lisień probeert de bal aan de voet te houden. Zagorodnik rent richting de bal. Zagorodnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kietlin C.F. - RTS Topory 3:0

39e minuut.
Nahodil bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcher verovert de bal door een tackle van achteren. Majcher passt de bal met de wreef. Zagorodnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorodnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kietlin C.F. - RTS Topory 4:0

42e minuut.
Quintana passt de bal in één keer door. López Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Thiện Thanh verovert de bal door een tackle van achteren. Thiện Thanh schiet op doel. Tryba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Kietlin C.F. 47%, RTS Topory 53%.
Pogoń Kietlin C.F. - RTS Topory 4:0

52e minuut.
López Sánchez passt de bal zonder na te denken. Nahodil probeert naar een medespeler te passen. Quintana met een sublieme pass. Daar is Zagorodnik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zagorodnik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Łachacz is nu in balbezit. Quintana onderschept slim de pass. Quintana speelt de bal door. Zagorodnik is nu in balbezit. Zagorodnik draait met de bal, schiet en ... Tryba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nahodil bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahodil draait met de bal, schiet en ... Tryba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kietlin C.F. - RTS Topory 5:0

64e minuut.
Thiện Thanh passt de bal met de wreef. Nahodil speelt de bal door. Quintana rent richting de bal. Zagorodnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorodnik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kietlin C.F. - RTS Topory 6:0

78e minuut.
López Sánchez probeert naar een medespeler te passen. Quintana speelt de bal door. Zagorodnik rent richting de bal. Zagorodnik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kietlin C.F. - RTS Topory 7:0

79e minuut.
Ciapalski passt de bal zonder na te denken. Majcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcher speelt de bal door. Zagorodnik rent richting de bal. Zagorodnik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kietlin C.F. - RTS Topory 8:0

80e minuut.
Ciapalski speelt de bal door. Retlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorodnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorodnik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kietlin C.F. - RTS Topory 9:0

88e minuut.
Retlewski rent richting de bal. Thiện Thanh onderschept slim de pass. Thiện Thanh speelt de bal door. Zagorodnik rent richting de bal. Zagorodnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Kietlin C.F. - RTS Topory 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Kietlin C.F. 37%, RTS Topory 63%.
Pogoń Kietlin C.F. - RTS Topory 10:0