Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wieczne Wody Aspius Głogów
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 16.8
slecht Schieten matig
hopeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Kiepur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Syper bereikt de bal nog maar net als eerste. Płatek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Płatek naar de kleedkamers voor een vroege douche.

8e minuut.
Klungelig pakt Lichota de bal. Magosz is nu in balbezit. Lichota rent richting de bal. Magosz onderschept slim de pass. Magosz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Syper rent richting de bal. Franke onderschept slim de pass. Franke passt de bal met de wreef. Biesik is nu in balbezit. Biesik geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Franke rent richting de bal. Kiepur verovert de bal door een tackle van achteren. Kiepur geeft een hoge lob. Suwara rent richting de bal. Suwara haalt uit met een fantastische trap. Ociepka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Wyrwas rent richting de bal. Wyrwas geeft een hoge lob. Syrek kopt de bal weg. Suwara rent richting de bal. Suwara schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Suwara raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kranich komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Kiepur is nu in balbezit. Kiepur geeft een lange en hoge pass. Lichota rent richting de bal. Kranich rent richting de bal. Kranich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Syper passt de bal zonder na te denken. Solnica rent richting de bal. Solnica speelt de bal door. Kranich is nu in balbezit. Kranich haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wieczne Wody 52%, Aspius Głogów 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wieczne Wody - Aspius Głogów 0:0

59e minuut.
Przybyliński is nu in balbezit. Lichota bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichota met een sublieme pass. Magosz rent richting de bal. Magosz draait met de bal, schiet en ... Paal!

65e minuut.
Kolacyjny met een sublieme pass. Syrek rent richting de bal. Liszka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Syrek is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Solnica legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wieczne Wody 61%, Aspius Głogów 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wieczne Wody - Aspius Głogów 0:0