Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mocny Gaz Dream Team GT
Normal Tactiek 4-1-3-2
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.8 gemiddelde waardering 38.1
unsatisfactory Schieten good
unsatisfactory Passen average
hopeless Verdedigen weak


18e minuut.
Kubik onderschept slim de pass. Kubik met een sublieme pass. Brit speelt de bal door. Kopaniecki is nu in balbezit. Kopaniecki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Akmaz probeert naar een medespeler te passen. Kopaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaniecki passt de bal zonder na te denken. Gama bereikt de bal nog maar net als eerste. Gama haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Akmaz rent richting de bal. Akmaz passt de bal zonder na te denken. Kopaniecki is nu in balbezit. Kopaniecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mocny Gaz - Dream Team GT 0:1

30e minuut.
Snitko kopt de bal weg. Klungelig pakt Matczak de bal. Gama rent richting de bal. Gama haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mocny Gaz - Dream Team GT 0:2

39e minuut.
Brit is nu in balbezit. Brit met een sublieme pass. Szpakowski rent richting de bal. Kopaniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kopaniecki draait met de bal, schiet en ... Huszcza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Huszcza trapt de bal weg. Szpakowski kopt de bal weg. Matczak probeert de bal aan de voet te houden. Kopaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaniecki draait met de bal, schiet en ... Huszcza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mocny Gaz - Dream Team GT 0:3

45e minuut.
Nikolovski met een sublieme pass. Brit rent richting de bal. Brit passt de bal zonder na te denken. Gama bereikt de bal nog maar net als eerste. Gama haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mocny Gaz - Dream Team GT 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mocny Gaz 78%, Dream Team GT 22%.
Mocny Gaz - Dream Team GT 0:4

47e minuut.
Snitko geeft de bal voor. Inworp. Kubik met een snelle inworp. Kopaniecki probeert de bal met de borst te controleren. Kopaniecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Kopaniecki probeert de bal aan de voet te houden. Brit met een sublieme pass. Gama is nu in balbezit. Gama draait met de bal, schiet en ... Snitko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Gama bereikt de bal nog maar net als eerste. Gama passt de bal met de wreef. Kopaniecki rent richting de bal. Kopaniecki schiet op doel. Huszcza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mocny Gaz - Dream Team GT 0:5

57e minuut.
Wiśnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Wiśnicki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Snitko de bal. Kopaniecki rent richting de bal. Kopaniecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gama bereikt de bal nog maar net als eerste. Gama schiet op doel. Huszcza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mocny Gaz - Dream Team GT 0:6

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Turi komt het veld opgelopen. Gajosiński komt het veld opgelopen. Bernhardsson komt het veld opgelopen. Smit komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Turi met de inworp. Kopaniecki rent richting de bal. Kopaniecki geeft een lange en hoge pass. Smit rent richting de bal. Smit haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mocny Gaz - Dream Team GT 0:7

68e minuut.
Brit kopt de bal weg. Snitko heeft problemen om de bal te vangen. Smit rent richting de bal. Smit schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mocny Gaz - Dream Team GT 0:8

70e minuut.
Akmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akmaz passt de bal in één keer door. Pic is nu in balbezit. Smit onderschept slim de pass. Smit draait met de bal, schiet en ... Huszcza bokst de bal weg. Snitko heeft problemen om de bal te vangen. Kopaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaniecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mocny Gaz - Dream Team GT 0:9

71e minuut.
Smit rent richting de bal. Szpilka rent richting de bal. Kopaniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kopaniecki draait met de bal, schiet en ... Huszcza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mocny Gaz - Dream Team GT 0:10

76e minuut.
Brit is nu in balbezit. Brit haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kopaniecki de bal onder controle te krijgen. Smit is nu in balbezit. Smit draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zettergren komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Snitko geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Akmaz met de inworp. Smit rent richting de bal. Smit schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Snitko verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Turi de bal. Turi probeert naar een medespeler te passen. Zettergren is nu in balbezit. Zettergren haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Pic met een harde bal richting middenveld. Brit kopt de bal weg. Daar is Snitko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zettergren bereikt de bal nog maar net als eerste. Zettergren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mocny Gaz - Dream Team GT 0:11

86e minuut.
Zettergren rent richting de bal. Zettergren passt de bal met de wreef. Daar is Matczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zettergren is nu in balbezit. Zettergren geeft een hoge lob. Huszcza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mocny Gaz 75%, Dream Team GT 25%.
Mocny Gaz - Dream Team GT 0:11