Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wisła Grabina Dream Team GT
Normal Tactiek 4-1-3-2
37% Balbezit 63%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 38.3
poor Schieten good
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Królicki met een sublieme pass. Szalus is nu in balbezit. Karslı begaat een overtreding. Karslı krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Kubik passt de bal met de wreef. Daar is Kopaniecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopaniecki passt de bal in één keer door. Gama rent richting de bal. Gama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Grabina - Dream Team GT 0:1

16e minuut.
Łyczmański heeft problemen om de bal te vangen. Łyczmański met een sublieme pass. Taras bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaniecki onderschept slim de pass. Kopaniecki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Doeltrap. Dzieszuk trapt de bal weg. Brit kopt de bal weg. Kubik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubik geeft een hoge lob. Dzieszuk bokst de bal weg.

20e minuut.
Akmaz met de inworp. Brit bereikt de bal nog maar net als eerste. Brit passt de bal in één keer door. Kopaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaniecki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zachwieja bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kubik zal de hoekschop nemen. Kopaniecki krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Galilea geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bajur met de inworp. Adamus bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamus geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Biskupek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Akmaz met de inworp. Brit rent richting de bal. Brit speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Akmaz geeft een hoge lob. Kubik kopt de bal weg. Klungelig pakt Zachwieja de bal. Kopaniecki is nu in balbezit. Kopaniecki draait met de bal, schiet en ... Dzieszuk bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kopaniecki rent richting de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Brit rent richting de bal. Brit passt de bal zonder na te denken. Kopaniecki rent richting de bal. Gama is nu in balbezit. Gama haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Grabina - Dream Team GT 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła Grabina 71%, Dream Team GT 29%.
Wisła Grabina - Dream Team GT 0:2

47e minuut.
Kubik passt de bal zonder na te denken. Kopaniecki rent richting de bal. Kopaniecki passt de bal zonder na te denken. Gama bereikt de bal nog maar net als eerste. Gama schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Grabina - Dream Team GT 0:3

48e minuut.
Kubik rent richting de bal. Kubik passt de bal zonder na te denken. Kopaniecki heeft problemen om de bal te vangen. Gama bereikt de bal nog maar net als eerste. Gama haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Królicki is nu in balbezit. Akmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Akmaz passt de bal zonder na te denken. Gama rent richting de bal. Gama schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Kopaniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaniecki speelt de bal door. Gama rent richting de bal. Gama draait met de bal, schiet en ... Dzieszuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Grabina - Dream Team GT 0:4

58e minuut.
Taras is nu in balbezit. Kubik verovert de bal door een tackle van achteren. Kubik met een sublieme pass. Kopaniecki rent richting de bal. Kopaniecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Inworp. Turi komt het veld opgelopen. Bernhardsson komt het veld opgelopen. Gajosiński komt het veld opgelopen. Gallmeister komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Brit rent richting de bal. Akmaz rent richting de bal. Brit met een sublieme pass. Daar is Kopaniecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopaniecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Grabina - Dream Team GT 0:5

63e minuut.
Akmaz met de inworp. Brit rent richting de bal. Brit met een sublieme pass. Gama is nu in balbezit. Gama draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Doeltrap. Dzieszuk met een harde bal richting middenveld. Akmaz kopt de bal weg. Kopaniecki is nu in balbezit. Kopaniecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Inworp. Akmaz met de inworp. Brit probeert naar een medespeler te passen. Gama is nu in balbezit. Gama haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Grabina - Dream Team GT 0:6

67e minuut.
Brit passt de bal met de wreef. Turi bereikt de bal nog maar net als eerste. Turi probeert naar een medespeler te passen. Kopaniecki is nu in balbezit. Kopaniecki haalt uit met een fantastische trap. Dzieszuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Akmaz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Turi de bal. Turi speelt de bal door. Gama rent richting de bal. Gama haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Grabina - Dream Team GT 0:7

78e minuut.
Szalus passt de bal zonder na te denken. Akmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Akmaz speelt de bal door. Gama rent richting de bal. Gama draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Inworp. Zettergren komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Brit passt de bal met de wreef. Turi probeert naar een medespeler te passen. Zettergren rent richting de bal. Zettergren draait met de bal, schiet en ... Dzieszuk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Turi speelt de bal door. Gama rent richting de bal. Gama passt de bal zonder na te denken. Zettergren is nu in balbezit. Zettergren draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Akmaz met de inworp. Brit geeft een lange en hoge pass. Zettergren probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gama is nu in balbezit. Gama haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wisła Grabina - Dream Team GT 0:8

90e minuut.
Akmaz geeft de bal voor. Bajur heeft problemen om de bal te vangen. Zettergren onderschept slim de pass. Zettergren draait met de bal, schiet en ... Dzieszuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisła Grabina 85%, Dream Team GT 15%.
Wisła Grabina - Dream Team GT 0:8