Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wieczne Wody Pogoń Kietlin C.F.
Normal Tactiek Test_1
43% Balbezit 57%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 36.5
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Quintana geeft een lange en hoge pass. Buczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiện Thanh onderschept slim de pass. Thiện Thanh schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wieczne Wody - Pogoń Kietlin C.F. 0:1

5e minuut.
Quintana passt de bal zonder na te denken. López Sánchez is nu in balbezit. López Sánchez probeert naar een medespeler te passen. Zagorodnik is nu in balbezit. Zagorodnik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Wieczne Wody - Pogoń Kietlin C.F. 0:2

6e minuut.
Solnica heeft problemen om de bal te vangen. Kranich is nu in balbezit. Kranich met een sublieme pass. Zagorodnik rent richting de bal. Zagorodnik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kožuhar onderschept slim de pass. Kožuhar passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zagorodnik de bal. Zagorodnik draait met de bal, schiet en ... Dorożyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wieczne Wody - Pogoń Kietlin C.F. 0:3

10e minuut.
Pędziwiatr geeft de bal voor. Inworp. López Sánchez met de inworp. Thiện Thanh bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiện Thanh haalt uit met een fantastische trap. Dorożyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

39e minuut.
Quintana met een snelle inworp. Kožuhar is nu in balbezit. Kožuhar passt de bal met de wreef. Zagorodnik is nu in balbezit. Zagorodnik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Szwarc passt de bal met de wreef. Kožuhar speelt de bal door. Quintana met een sublieme pass. Zagorodnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorodnik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Kožuhar passt de bal in één keer door. López Sánchez rent richting de bal. López Sánchez passt de bal met de wreef. Thiện Thanh is nu in balbezit. Thiện Thanh draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wieczne Wody 60%, Pogoń Kietlin C.F. 40%.
Wieczne Wody - Pogoń Kietlin C.F. 0:3

46e minuut.
Callejas geeft een lange en hoge pass. Thiện Thanh is nu in balbezit. Thiện Thanh passt de bal zonder na te denken. Zagorodnik rent richting de bal. Zagorodnik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nahodil komt het veld opgelopen.

48e minuut.
López Sánchez met een snelle inworp. Kožuhar rent richting de bal. Kožuhar passt de bal met de wreef. Nahodil rent richting de bal. Nahodil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wieczne Wody - Pogoń Kietlin C.F. 0:4

56e minuut.
López Sánchez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Kožuhar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López Sánchez is nu in balbezit. López Sánchez geeft een hoge lob. Zagorodnik maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wieczne Wody - Pogoń Kietlin C.F. 0:5

57e minuut.
Klungelig pakt Solnica de bal. Zagorodnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorodnik passt de bal zonder na te denken. Nahodil bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahodil draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Zagorodnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorodnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wieczne Wody - Pogoń Kietlin C.F. 0:6

60e minuut.
Solnica passt de bal zonder na te denken. Syrek rent richting de bal. Callejas begaat een overtreding. Syrek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Syrek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Pędziwiatr rent richting de bal. Kožuhar onderschept slim de pass. Kožuhar met een sublieme pass. Zagorodnik is nu in balbezit. Zagorodnik draait met de bal, schiet en ... Dorożyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Inworp. Stefanel komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Nahodil is nu in balbezit. Kožuhar probeert naar een medespeler te passen. Zagorodnik rent richting de bal. Zagorodnik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Quintana zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kožuhar rent richting de bal. Kožuhar passt de bal zonder na te denken. Nahodil bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahodil schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Kiepur bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiepur met een sublieme pass. Kožuhar speelt de bal door. Nahodil is nu in balbezit. Nahodil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wieczne Wody - Pogoń Kietlin C.F. 0:7

88e minuut.
Kožuhar rent richting de bal. Nahodil rent richting de bal. Nahodil passt de bal zonder na te denken. Stefanel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanel geeft een hoge lob. Dorożyński bokst de bal weg. Zagorodnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagorodnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wieczne Wody - Pogoń Kietlin C.F. 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wieczne Wody 76%, Pogoń Kietlin C.F. 24%.
Wieczne Wody - Pogoń Kietlin C.F. 0:8