Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 20:05
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0150
  • Stadion: Beer SV Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 6781
Beer SV coldfear
541 Tactiek mambałaga
61% Balbezit 39%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
50.1 gemiddelde waardering 40.3
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Surzyn met de inworp. Sanguszko rent richting de bal. Sanguszko geeft een hoge lob. Węgrzyk springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer SV - coldfear 1:0

11e minuut.
Wrzecionkowski rent richting de bal. Wrzecionkowski passt de bal in één keer door. Krasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Deja verovert de bal door een tackle van achteren. Deja geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Malanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Malanowski passt de bal zonder na te denken. Pachota probeert naar een medespeler te passen. Węgrzyk rent richting de bal. Węgrzyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Spasojević geeft een hoge lob. Wenta kopt de bal weg. Daar is Dakessyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasiński geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Wrzecionkowski kopt de bal weg. Wenta probeert de bal aan de voet te houden. Deja rent richting de bal. Deja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beer SV - coldfear 1:1

28e minuut.
Haremza met een sublieme pass. Pachota rent richting de bal. Pachota passt de bal zonder na te denken. Węgrzyk is nu in balbezit. Węgrzyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Sanguszko verovert de bal door een tackle van achteren. Sanguszko passt de bal in één keer door. Węgrzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzyk haalt uit met een fantastische trap. Jáuregui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer SV - coldfear 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beer SV 37%, coldfear 63%.
Beer SV - coldfear 2:1

52e minuut.
Daar is Żuchowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Malanowski speelt de bal door. Daar is Pachota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pachota haalt uit met een fantastische trap. Jáuregui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Malanowski passt de bal in één keer door. Daar is Pachota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żuchowski rent richting de bal. Pachota onderschept slim de pass. Pachota haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Krasiński onderschept slim de pass. Malanowski rent richting de bal. Malanowski passt de bal zonder na te denken. Sanguszko rent richting de bal. Sanguszko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Surzyn verovert de bal door een tackle van achteren. Surzyn passt de bal zonder na te denken. Węgrzyk rent richting de bal. Węgrzyk haalt uit met een fantastische trap. Jáuregui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Haremza rent richting de bal. Haremza speelt de bal door. Klungelig pakt Krasiński de bal. Krasiński geeft een hoge lob. Węgrzyk springt en kopt de bal. Jáuregui bokst de bal weg.

76e minuut.
Pachota geeft de bal voor. Sanguszko is nu in balbezit. Sanguszko speelt de bal door. Klungelig pakt Pachota de bal. Pachota geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Wędzyński probeert de bal met de borst te controleren. Węgrzyk rent richting de bal. Daar is Węgrzyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Węgrzyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beer SV - coldfear 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beer SV 42%, coldfear 58%.
Beer SV - coldfear 3:1