Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
patałachy FC Czarnuchowice
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 17.8
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


14e minuut.
Doradca bereikt de bal nog maar net als eerste. Brajewski is nu in balbezit. Lizusowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lizusowicz krijgt een gele kaart. Brajewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Panicz komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Fułat kopt de bal weg. Klungelig pakt Tarcza de bal. Tarcza passt de bal in één keer door. Brajewski is nu in balbezit. Brajewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Sobczyński heeft problemen om de bal te vangen. Fułat rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lizusowicz. Lizusowicz krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: patałachy 44%, FC Czarnuchowice 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
patałachy - FC Czarnuchowice 0:0

49e minuut.
Brzeziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Brajewski begaat een overtreding. Brzeziński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sitarski met een snel genomen vrije trap. Munko rent richting de bal. Munko schiet op doel. Jęczeń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
patałachy - FC Czarnuchowice 0:1

59e minuut.
Tobiaszowski probeert naar een medespeler te passen. Panicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tobiaszowski. Tobiaszowski krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Tobiaszowski kopt de bal weg. Ratajczyk probeert de bal met de borst te controleren. Dzieł bereikt de bal nog maar net als eerste. Munko rent richting de bal. Munko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Gurgul bereikt de bal nog maar net als eerste. Gurgul geeft een lange en hoge pass. Jęczeń is nu in balbezit. Gontarewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Gontarewicz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Jęczeń trapt de bal weg van het doel. Sobczyński kopt de bal weg. Jęczeń rent richting de bal. Gontarewicz onderschept slim de pass. Gontarewicz geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: patałachy 47%, FC Czarnuchowice 53%.
patałachy - FC Czarnuchowice 0:1