Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nowa sól patałachy
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 20.8
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Inworp. Ratajczyk met de inworp. Mosyła met een sublieme pass. Ledwoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledwoń geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Doradca bereikt de bal nog maar net als eerste. Brajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bystrzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Brajewski rent richting de bal. Brajewski haalt uit met een fantastische trap. Paal!

15e minuut.
Jęczeń geeft de bal voor. Śliwa kopt de bal weg. Klungelig pakt Śliczner de bal. Doradca onderschept slim de pass. Doradca haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nowa sól - patałachy 0:1

42e minuut.
Śliczner geeft een hoge lob. Inworp. Jęczeń zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fułat rent richting de bal. Fułat geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brajewski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nowa sól 71%, patałachy 29%.
Nowa sól - patałachy 0:1

63e minuut.
Fułat met een snelle inworp. Doradca is nu in balbezit. Duchewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Doradca onderschept slim de pass. Doradca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Brajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kociński bereikt de bal nog maar net als eerste. Brajewski onderschept slim de pass. Brajewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nowa sól - patałachy 0:2

77e minuut.
Duchewicz met een sublieme pass. Piszpan rent richting de bal. Marczyk rent richting de bal. Piszpan verovert de bal door een tackle van achteren. Piszpan haalt uit met een fantastische trap. Jęczeń bokst de bal weg.

80e minuut.
Tarcza passt de bal met de wreef. Kociński rent richting de bal. Kociński speelt de bal door. Klungelig pakt Brajewski de bal. Brajewski haalt uit met een fantastische trap. Szamocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szamocki probeert naar een medespeler te passen. Ledwoń kopt de bal weg. Bystrzycki probeert de bal aan de voet te houden. Brajewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brajewski schiet op doel. Szamocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nowa sól 63%, patałachy 37%.
Nowa sól - patałachy 0:2