Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 20:05
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0150
  • Stadion: Beer SV Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8260
Beer SV Kluczevia Stargard
541 Tactiek Sweep
60% Balbezit 40%
29% Spel op eigen helft 71%
24 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50 gemiddelde waardering 35.7
very good Schieten adequate
very good Passen average
adequate Verdedigen adequate


1e minuut.
Piąstka bereikt de bal nog maar net als eerste. Piąstka geeft de bal voor. Scriha bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzyk rent richting de bal. Węgrzyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Węgrzyk is nu in balbezit. Węgrzyk schiet op doel. Freitas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Malanowski met een sublieme pass. Piąstka rent richting de bal. Piąstka speelt de bal door. Węgrzyk is nu in balbezit. Węgrzyk haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Beer SV - Kluczevia Stargard 1:0

17e minuut.
Pachota geeft een lange en hoge pass. Freitas speelt de bal door. Ladegård kopt de bal weg. Pachota rent richting de bal. Pachota geeft een lange en hoge pass. Paal! Daar is Baďora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer SV - Kluczevia Stargard 2:0

24e minuut.
Malanowski rent richting de bal. Malanowski met een sublieme pass. Węgrzyk rent richting de bal. Węgrzyk schiet op doel. Freitas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Perea onderschept slim de pass. Perea passt de bal zonder na te denken. Pachota probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Węgrzyk de bal. Węgrzyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Piąstka met een sublieme pass. Daar is Węgrzyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Węgrzyk haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fontenelle de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer SV - Kluczevia Stargard 3:0

36e minuut.
Węgrzyk is nu in balbezit. Baďora verovert de bal door een tackle van achteren. Baďora geeft een lange en hoge pass. Ladegård rent richting de bal. Ladegård geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Piąstka kopt de bal weg. Freitas met een sublieme pass. Malanowski kopt de bal weg. Węgrzyk rent richting de bal. Węgrzyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beer SV 35%, Kluczevia Stargard 65%.
Beer SV - Kluczevia Stargard 3:0

50e minuut.
Malanowski passt de bal in één keer door. Pachota probeert naar een medespeler te passen. Sanguszko is nu in balbezit. Sanguszko geeft de bal voor. Baďora probeert de bal met de borst te controleren. Freitas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Pachota rent richting de bal. Daar is Pachota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pachota passt de bal zonder na te denken. Węgrzyk rent richting de bal. Węgrzyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Freitas trapt de bal weg. Allegri heeft problemen om de bal te vangen. Pachota kopt de bal weg. Węgrzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzyk haalt uit met een fantastische trap. Freitas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Pachota rent richting de bal. Pachota passt de bal met de wreef. Węgrzyk rent richting de bal. Węgrzyk schiet op doel. Freitas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer SV - Kluczevia Stargard 4:0

59e minuut.
Baďora probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sanguszko neemt de hoekschop. Węgrzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beer SV - Kluczevia Stargard 5:0

63e minuut.
Piąstka verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Piąstka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piąstka geeft de bal voor. Węgrzyk springt en kopt de bal. Freitas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer SV - Kluczevia Stargard 6:0

68e minuut.
Węgrzyk rent richting de bal. Węgrzyk probeert naar een medespeler te passen. Pachota is nu in balbezit. Pachota draait met de bal, schiet en ... Freitas werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer SV - Kluczevia Stargard 7:0

75e minuut.
Pachota met een sublieme pass. Sanguszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanguszko passt de bal zonder na te denken. Węgrzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Klungelig pakt Malanowski de bal. Pachota is nu in balbezit. Pachota geeft de bal voor. Węgrzyk heeft problemen om de bal te vangen. Węgrzyk schiet op doel. Freitas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Surzyn met de inworp. Sanguszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanguszko haalt uit met een fantastische trap. Węgrzyk springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer SV - Kluczevia Stargard 8:0

79e minuut.
Daar is Bergstrøm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Surzyn verovert de bal door een tackle van achteren. Surzyn speelt de bal door. Pachota bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachota haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Gogoncea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Korzyniec komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Korzyniec rent richting de bal. Malanowski onderschept slim de pass. Malanowski met een sublieme pass. Węgrzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzyk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer SV - Kluczevia Stargard 9:0

85e minuut.
Pachota met een sublieme pass. Klungelig pakt Sanguszko de bal. Sanguszko passt de bal in één keer door. Węgrzyk is nu in balbezit. Węgrzyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beer SV 24%, Kluczevia Stargard 76%.
Beer SV - Kluczevia Stargard 9:0