Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
coldfear KS Glinianka
mambałaga Tactiek 433
54% Balbezit 46%
24% Spel op eigen helft 76%
34 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
36.4 gemiddelde waardering 21.7
zeer goed Schieten zwak
matig Passen zwak
matig Verdedigen zwak


8e minuut.
Wędzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Wędzyński geeft een lange en hoge pass. Soporek is nu in balbezit. Dakessyan verovert de bal door een tackle van achteren. Dakessyan schiet op doel. Kolbus bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Żuchowski onderschept slim de pass. Żuchowski probeert naar een medespeler te passen. Zuncheddu is nu in balbezit. Zuncheddu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - KS Glinianka 1:0

23e minuut.
Stolarz passt de bal in één keer door. Dakessyan is nu in balbezit. Dakessyan passt de bal zonder na te denken. Zuncheddu heeft problemen om de bal te vangen. Zuncheddu schiet op doel. Kolbus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - KS Glinianka 2:0

30e minuut.
Dakessyan haalt uit met een fantastische trap. Słaboń heeft problemen om de bal te vangen. Zuncheddu is nu in balbezit. Zuncheddu geeft een lange en hoge pass. Dakessyan springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dakessyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dakessyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - KS Glinianka 3:0

31e minuut.
Kwapisz met een sublieme pass. Dakessyan is nu in balbezit. Dakessyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Arndt rent richting de bal. Karpacz verovert de bal door een tackle van achteren. Karpacz met een sublieme pass. Zuncheddu rent richting de bal. Zuncheddu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - KS Glinianka 4:0

34e minuut.
Bielski passt de bal in één keer door. Daar is Stożek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muchomorski is nu in balbezit. Zuncheddu onderschept slim de pass. Zuncheddu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Zuncheddu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuncheddu draait met de bal, schiet en ... Kolbus maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - KS Glinianka 5:0

39e minuut.
Soporek onderschept slim de pass. Spasojević verovert de bal door een tackle van achteren. Spasojević probeert naar een medespeler te passen. Zuncheddu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuncheddu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kolbus met een harde bal richting middenveld. Karpacz probeert de bal met de borst te controleren. Karpacz met een sublieme pass. Zuncheddu rent richting de bal. Zuncheddu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - KS Glinianka 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coldfear 28%, KS Glinianka 72%.
coldfear - KS Glinianka 6:0

49e minuut.
Stolarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolarz passt de bal met de wreef. Zuncheddu met een sublieme pass. Dakessyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dakessyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - KS Glinianka 7:0

52e minuut.
Spasojević verovert de bal door een tackle van achteren. Żuchowski geeft een lange en hoge pass. Zuncheddu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuncheddu draait met de bal, schiet en ... Kolbus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - KS Glinianka 8:0

54e minuut.
Żuchowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Wrzecionkowski de bal. Wrzecionkowski speelt de bal door. Zuncheddu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuncheddu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Zuncheddu speelt de bal door. Stożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dakessyan onderschept slim de pass. Dakessyan draait met de bal, schiet en ... Kolbus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - KS Glinianka 9:0

57e minuut.
Doeltrap. Kolbus trapt de bal weg. Żuchowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zuncheddu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuncheddu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - KS Glinianka 10:0

61e minuut.
Daar is Stolarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stolarz met een sublieme pass. Dakessyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dakessyan haalt uit met een fantastische trap. Zuncheddu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Wrzecionkowski geeft een hoge lob. Zuncheddu is nu in balbezit. Zuncheddu passt de bal zonder na te denken. Dakessyan is nu in balbezit. Dakessyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - KS Glinianka 11:0

66e minuut.
Daar is Topo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żuchowski geeft een lange en hoge pass. Dakessyan is nu in balbezit. Dakessyan haalt uit met een fantastische trap. Kolbus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - KS Glinianka 12:0

70e minuut.
Spasojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Spasojević geeft de bal voor. Daar is Muchomorski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuncheddu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuncheddu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - KS Glinianka 13:0

72e minuut.
Zuncheddu passt de bal zonder na te denken. Dakessyan is nu in balbezit. Dakessyan passt de bal in één keer door. Zuncheddu is nu in balbezit. Zuncheddu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

73e minuut.
Arndt onderschept slim de pass. Arndt speelt de bal door. Wędzyński geeft een hoge lob. Zuncheddu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuncheddu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kądziołka is nu in balbezit. Zuncheddu verovert de bal door een tackle van achteren. Zuncheddu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - KS Glinianka 14:0

85e minuut.
Stożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dakessyan verovert de bal door een tackle van achteren. Dakessyan passt de bal zonder na te denken. Zuncheddu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuncheddu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - KS Glinianka 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coldfear 19%, KS Glinianka 81%.
coldfear - KS Glinianka 15:0