Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Czarnuchowice Nowa sól
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.6
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen matig
hopeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Dzieł bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzieł passt de bal met de wreef. Munko is nu in balbezit. Tobiaszowski rent richting de bal. Tobiaszowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Daar is Niewierowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gontarewicz rent richting de bal. Gontarewicz passt de bal in één keer door. Munko bereikt de bal nog maar net als eerste. Munko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dzieł met de inworp. Tobiaszowski is nu in balbezit. Tobiaszowski geeft een hoge lob. Munko bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bystrzycki geeft de bal voor. Daar is Gontarewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gnat schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gnat krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Gurgul passt de bal met de wreef. Tobiaszowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Śliczner. Śliczner krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Czarnuchowice 52%, Nowa sól 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Czarnuchowice - Nowa sól 0:0

48e minuut.
Czapla met de inworp. Daar is Sitarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dombkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombkowski draait met de bal, schiet en ... Szczypiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Czarnuchowice - Nowa sól 0:1

63e minuut.
Dombkowski is nu in balbezit. Piszpan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombkowski rent richting de bal. Piszpan bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszpan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Sitarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombkowski is nu in balbezit. Piszpan is nu in balbezit. Dombkowski is nu in balbezit. Dombkowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Śliwa met een snelle inworp. Daar is Bagaziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bagaziński geeft een hoge lob. Piszpan bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszpan schiet op doel. Szczypiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Piszpan kopt de bal weg. Dombkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tobiaszowski. Tobiaszowski krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Sobczyński onderschept slim de pass. Sobczyński geeft een lange en hoge pass. Dzieł rent richting de bal. Dzieł draait met de bal, schiet en ... Szamocki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Czarnuchowice - Nowa sól 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Czarnuchowice 63%, Nowa sól 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Czarnuchowice - Nowa sól 1:1