Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chelsea Jaworzno coldfear
Normal Tactiek mambałaga
43% Balbezit 57%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 31
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 40.4
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen matig
hopeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Karpacz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Włodarski rent richting de bal. Żuchowski verovert de bal door een tackle van achteren. Żuchowski geeft een lange en hoge pass. Dakessyan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Daar is Wyrwas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuncheddu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuncheddu probeert naar een medespeler te passen. Dakessyan rent richting de bal. Dakessyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Jaworzno - coldfear 0:1

4e minuut.
Dakessyan verovert de bal door een tackle van achteren. Dakessyan passt de bal in één keer door. Zuncheddu rent richting de bal. Zuncheddu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Jaworzno - coldfear 0:2

6e minuut.
Stolarz geeft de bal voor. Kuśnierewicz kan de bal niet met de borst controleren. Dakessyan rent richting de bal. Zuncheddu rent richting de bal. Zuncheddu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Zuncheddu kopt de bal weg. Kuśnierewicz heeft problemen om de bal te vangen. Dakessyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dakessyan haalt uit met een fantastische trap. Włosek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Wrzecionkowski geeft de bal voor. Rogowski speelt de bal door. Daar is Wyrwas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuncheddu rent richting de bal. Zuncheddu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Żuchowski is nu in balbezit. Włodarski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Żuchowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Stolarz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zuncheddu rent richting de bal. Zuncheddu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Włosek met een harde bal richting middenveld. Mnich heeft problemen om de bal te vangen. Dakessyan is nu in balbezit. Zuncheddu is nu in balbezit. Zuncheddu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Zuncheddu onderschept slim de pass. Zuncheddu speelt de bal door. Daar is Mnich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuncheddu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuncheddu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Rogowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stolarz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dakessyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dakessyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Dakessyan onderschept slim de pass. Dakessyan passt de bal in één keer door. Zuncheddu is nu in balbezit. Zuncheddu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kuśnierewicz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Jaworzno - coldfear 0:3

43e minuut.
Zuncheddu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuncheddu passt de bal zonder na te denken. Daar is Rogowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dakessyan rent richting de bal. Dakessyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Jaworzno - coldfear 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Jaworzno 82%, coldfear 18%.
Chelsea Jaworzno - coldfear 0:4

49e minuut.
Włodarski is nu in balbezit. Wrzecionkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wrzecionkowski passt de bal met de wreef. Zuncheddu is nu in balbezit. Zuncheddu schiet op doel. Włosek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Włodarski probeert de bal aan de voet te houden. Żuchowski rent richting de bal. Żuchowski passt de bal zonder na te denken. Dakessyan rent richting de bal. Dakessyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Włodarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolarz verovert de bal door een tackle van achteren. Żuchowski probeert naar een medespeler te passen. Dakessyan rent richting de bal. Dakessyan haalt uit met een fantastische trap. Włosek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zuncheddu rent richting de bal. Zuncheddu haalt uit met een fantastische trap. Włosek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Wędzyński maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Dakessyan kopt de bal weg. Kuśnierewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuncheddu verovert de bal door een tackle van achteren. Zuncheddu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Jaworzno - coldfear 0:5

58e minuut.
Bogdanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpacz onderschept slim de pass. Żuchowski met een sublieme pass. Zuncheddu is nu in balbezit. Zuncheddu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Jaworzno - coldfear 0:6

60e minuut.
Potasznik rent richting de bal. Dakessyan verovert de bal door een tackle van achteren. Dakessyan passt de bal zonder na te denken. Zuncheddu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuncheddu haalt uit met een fantastische trap. Włosek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Jaworzno - coldfear 0:7

66e minuut.
Karpacz probeert naar een medespeler te passen. Kuśnierewicz is nu in balbezit. Zuncheddu is nu in balbezit. Zuncheddu draait met de bal, schiet en ... Włosek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Jaworzno - coldfear 0:8

70e minuut.
Spasojević speelt de bal door. Żuchowski probeert naar een medespeler te passen. Zuncheddu bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Zuncheddu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuncheddu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Daar is Karpacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żuchowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Potasznik de bal. Dakessyan is nu in balbezit. Dakessyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Daar is Dakessyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potasznik is nu in balbezit. Dakessyan onderschept slim de pass. Zuncheddu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuncheddu draait met de bal, schiet en ... Włosek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Mnich de bal. Dakessyan rent richting de bal. Dakessyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chelsea Jaworzno - coldfear 0:9

80e minuut.
Wyrwas is nu in balbezit. Wyrwas geeft een lange en hoge pass. Jáuregui probeert naar een medespeler te passen. Dakessyan is nu in balbezit. Dakessyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Wrzecionkowski geeft een lange en hoge pass. Karpacz kopt de bal weg. Daar is Wyrwas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuncheddu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuncheddu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chelsea Jaworzno 82%, coldfear 18%.
Chelsea Jaworzno - coldfear 0:9