Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
True Friends Beer SV
Normal Tactiek 541
38% Balbezit 62%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 30
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 48
zwak Schieten zeer goed
waardeloos Passen zeer goed
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Sanguszko met een sublieme pass. Pachota bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachota passt de bal in één keer door. Daar is Węgrzyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Węgrzyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Doeltrap. Skolimowski trapt de bal weg van het doel. Krasiński kopt de bal weg. Węgrzyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Węgrzyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Lizer probeert de bal aan de voet te houden. Sanguszko is nu in balbezit. Sanguszko speelt de bal door. Węgrzyk is nu in balbezit. Węgrzyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
True Friends - Beer SV 0:1

14e minuut.
Węgrzyk passt de bal in één keer door. Daar is Sanguszko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanguszko probeert naar een medespeler te passen. Pachota is nu in balbezit. Pachota draait met de bal, schiet en ... Faliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
True Friends - Beer SV 0:2

20e minuut.
Kaliciński passt de bal met de wreef. Sanguszko is nu in balbezit. Sanguszko passt de bal in één keer door. Wenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Wenta geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Król geeft een lange en hoge pass. Faliński probeert naar een medespeler te passen. Krasiński kopt de bal weg. Węgrzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
True Friends - Beer SV 0:3

28e minuut.
Opania is nu in balbezit. Pachota onderschept slim de pass. Pachota speelt de bal door. Węgrzyk is nu in balbezit. Węgrzyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Król met een sublieme pass. Węgrzyk is nu in balbezit. Skolimowski rent richting de bal. Węgrzyk verovert de bal door een tackle van achteren. Węgrzyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Opania kopt de bal weg. Ladegård is nu in balbezit. Ladegård passt de bal zonder na te denken. Węgrzyk rent richting de bal. Węgrzyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Piąstka speelt de bal door. Klungelig pakt Węgrzyk de bal. Pachota speelt de bal door. Węgrzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzyk schiet op doel. Faliński bokst de bal weg.

34e minuut.
Wenta onderschept slim de pass. Węgrzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Biedrzycki zijn tegenspeler op de grond. Biedrzycki krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Daar is Wenta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wenta met een sublieme pass. Kaliciński geeft een hoge lob. Węgrzyk rent richting de bal. Węgrzyk schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
True Friends - Beer SV 0:4

39e minuut.
Skolimowski trapt de bal weg van het doel. Pachota rent richting de bal. Pachota passt de bal zonder na te denken. Węgrzyk heeft problemen om de bal te vangen. Węgrzyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kurczab is nu in balbezit. Ladegård verovert de bal door een tackle van achteren. Piąstka speelt de bal door. Pachota geeft een hoge lob. Węgrzyk krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: True Friends 80%, Beer SV 20%.
True Friends - Beer SV 0:4

49e minuut.
Opania passt de bal in één keer door. Ladegård bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladegård geeft de bal voor. Węgrzyk is nu in balbezit. Węgrzyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
True Friends - Beer SV 0:5

51e minuut.
Lizer is nu in balbezit. Sanguszko onderschept slim de pass. Sanguszko geeft een lange en hoge pass. Węgrzyk is nu in balbezit. Węgrzyk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Piąstka passt de bal in één keer door. Pachota rent richting de bal. Pachota speelt de bal door. Daar is Węgrzyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Węgrzyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Klungelig pakt Opania de bal. Pachota bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachota passt de bal met de wreef. Węgrzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzyk schiet op doel. Paal!

60e minuut.
Faliński speelt de bal door. Kurczab kopt de bal weg. Krasiński geeft een lange en hoge pass. Węgrzyk is nu in balbezit. Węgrzyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Pachota is nu in balbezit. Pachota passt de bal zonder na te denken. Węgrzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzyk haalt uit met een fantastische trap. Chrapowicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Faliński bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
True Friends - Beer SV 0:6

66e minuut.
Pachota passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Opania de bal. Piąstka speelt de bal door. Węgrzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Klungelig pakt Skolimowski de bal. Pachota is nu in balbezit. Węgrzyk is nu in balbezit. Węgrzyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
True Friends - Beer SV 0:7

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krasiński met een snelle inworp. Król rent richting de bal. Król passt de bal met de wreef. Ladegård geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Węgrzyk rent richting de bal. Pachota bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzyk rent richting de bal. Pachota rent richting de bal. Pachota draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Kurczab bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachota verovert de bal door een tackle van achteren. Pachota probeert naar een medespeler te passen. Węgrzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Sanguszko met een snelle inworp. Lizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachota verovert de bal door een tackle van achteren. Pachota geeft een hoge lob. Węgrzyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
True Friends - Beer SV 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: True Friends 81%, Beer SV 19%.
True Friends - Beer SV 0:8