Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kluczevia Stargard FC Czarnuchowice
Sweep Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
17 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 2
1 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 17.5
good Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen hopeless


4e minuut.
Hompel is nu in balbezit. Hompel speelt de bal door. Bergstrøm is nu in balbezit. Bergstrøm haalt uit met een fantastische trap. Brzeziński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kluczevia Stargard - FC Czarnuchowice 1:0

12e minuut.
Palacios Chocarro is nu in balbezit. Palacios Chocarro geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Lizusowicz de bal onder controle te krijgen. Rzepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzepa schiet op doel. Szczypiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Sobczyński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rzepa. Sobczyński raakt geblesseerd tijdens het duel. Sobczyński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Baďora rent richting de bal. Munko schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Munko is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

25e minuut.
Baďora met een sublieme pass. Hompel is nu in balbezit. Hompel speelt de bal door. Bergstrøm rent richting de bal. Bergstrøm schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Korzyniec met een sublieme pass. Baďora rent richting de bal. Baďora probeert naar een medespeler te passen. Bergstrøm is nu in balbezit. Bergstrøm schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Sitarski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hompel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bergstrøm rent richting de bal. Bergstrøm geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Szczypiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rzepa rent richting de bal. Rzepa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kluczevia Stargard - FC Czarnuchowice 2:0

45e minuut.
Fontenelle geeft de bal voor. Inworp. Gontarewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Tobiaszowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tobiaszowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kluczevia Stargard 31%, FC Czarnuchowice 69%.
Kluczevia Stargard - FC Czarnuchowice 2:0

54e minuut.
Allegri passt de bal met de wreef. Rzepa rent richting de bal. Rzepa passt de bal met de wreef. Bergstrøm rent richting de bal. Bergstrøm draait met de bal, schiet en ... Szczypiński bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kluczevia Stargard - FC Czarnuchowice 3:0

55e minuut.
Allegri met een snelle inworp. Korzyniec geeft een lange en hoge pass. Czapla kopt de bal weg. Rzepa is nu in balbezit. Rzepa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kluczevia Stargard - FC Czarnuchowice 4:0

72e minuut.
Allegri met een sublieme pass. Klungelig pakt Rzepa de bal. Sobczyński begaat een overtreding. Sobczyński krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Palacios Chocarro passt de bal in één keer door. Bergstrøm bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergstrøm draait met de bal, schiet en ... Brzeziński probeert de bal aan de voet te houden. Szczypiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kluczevia Stargard - FC Czarnuchowice 5:0

77e minuut.
Klungelig pakt Sitarski de bal. Czapla rent richting de bal. Czapla passt de bal in één keer door. Rzepa is nu in balbezit. Rzepa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Gontarewicz probeert naar een medespeler te passen. Palacios Chocarro is nu in balbezit. Palacios Chocarro met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Rzepa de bal onder controle te krijgen. Rzepa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Korzyniec passt de bal met de wreef. Rzepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobczyński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sobczyński krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Rzepa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Allegri zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bergstrøm rent richting de bal. Bergstrøm draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kluczevia Stargard 35%, FC Czarnuchowice 65%.
Kluczevia Stargard - FC Czarnuchowice 5:0