Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS KOSZARY SOP LechUltras
Normal Tactiek 442
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 20.6
poor Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Sadecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosiorowski rent richting de bal. Maluśki begaat een overtreding. Maluśki krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Sadecki met een snelle inworp. Wojnicki is nu in balbezit. Wojnicki speelt de bal door. Kosiorowski rent richting de bal. Kosiorowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS KOSZARY SOP - LechUltras 1:0

30e minuut.
Sadecki verovert de bal door een tackle van achteren. Białogłowski onderschept slim de pass. Białogłowski speelt de bal door. Bajon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Jakobczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabarek onderschept slim de pass. Wojnicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wojnicki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS KOSZARY SOP 48%, LechUltras 52%.
KS KOSZARY SOP - LechUltras 1:0

47e minuut.
Haberski geeft een lange en hoge pass. Daar is Chmielowiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chmielowiec speelt de bal door. Bajon heeft problemen om de bal te vangen. Bajon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Jakobczuk geeft een hoge lob. Szczagański kopt de bal weg. Maluśki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kosiorowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosiorowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Chmielowiec is nu in balbezit. Chmielowiec probeert naar een medespeler te passen. Grabarek is nu in balbezit. Grabarek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS KOSZARY SOP 54%, LechUltras 46%.
KS KOSZARY SOP - LechUltras 1:0