Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS KOSZARY SOP Pento Kiełbasów
Normal Tactiek Defend
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.8
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Klungelig pakt Wojnicki de bal. Czerembor bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerembor passt de bal met de wreef. Truteń is nu in balbezit. Truteń schiet op doel. Wańdoch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Fagas geeft een lange en hoge pass. Zieleń bereikt de bal nog maar net als eerste. Zieleń geeft een hoge lob. Dobras is nu in balbezit. Dobras schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS KOSZARY SOP 29%, Pento Kiełbasów 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS KOSZARY SOP - Pento Kiełbasów 0:0

53e minuut.
Kosiorowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szczagański rent richting de bal. Szczagański met een sublieme pass. Kosiorowski is nu in balbezit. Kosiorowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Służalec geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dobras met de inworp. Kosiorowski rent richting de bal. Kosiorowski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Klungelig pakt Siemieniec de bal. Siemieniec speelt de bal door. Żeromski is nu in balbezit. Żeromski haalt uit met een fantastische trap. Długi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Wojnicki passt de bal in één keer door. Szczagański rent richting de bal. Kosiorowski is nu in balbezit. Szczagański is nu in balbezit. Szczagański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Fagas bereikt de bal nog maar net als eerste. Truteń tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fagas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Siudziński met een snel genomen vrije trap. Jakobczuk is nu in balbezit. Żeromski onderschept slim de pass. Żeromski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS KOSZARY SOP - Pento Kiełbasów 0:1

80e minuut.
Kosiorowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kosiorowski geeft een hoge lob. Służalec probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szczagański is nu in balbezit. Szczagański schiet op doel. Wańdoch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Certowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS KOSZARY SOP - Pento Kiełbasów 1:1

85e minuut.
Truteń kopt de bal weg. Czerembor probeert de bal met de borst te controleren. Czerembor passt de bal met de wreef. Żeromski is nu in balbezit. Żeromski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Sadecki is nu in balbezit. Kosiorowski rent richting de bal. Kosiorowski passt de bal zonder na te denken. Szczagański bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczagański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS KOSZARY SOP 50%, Pento Kiełbasów 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS KOSZARY SOP - Pento Kiełbasów 1:1