Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LechUltras Hetman Strzały
442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 17.1
matig Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Kurtyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulawiak begaat een overtreding. Kurtyka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tupczyński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Świerczok de bal. Piotrkowczyk is nu in balbezit. Piotrkowczyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Kozakiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Kopertowski is nu in balbezit. Kopertowski passt de bal in één keer door. Piotrkowczyk rent richting de bal. Piotrkowczyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Kopertowski probeert naar een medespeler te passen. Szut is nu in balbezit. Szut met een sublieme pass. Piotrkowczyk rent richting de bal. Piotrkowczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LechUltras - Hetman Strzały 0:1

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chmielowiec met de inworp. Kopertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozakiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kozakiewicz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Bajon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajon passt de bal in één keer door. Grabarek is nu in balbezit. Grabarek schiet op doel. Słaby werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LechUltras - Hetman Strzały 1:1

35e minuut.
Ławreszuk geeft een hoge lob. Szut geeft een hoge lob. Daar is Kulawiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piotrkowczyk is nu in balbezit. Piotrkowczyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LechUltras 40%, Hetman Strzały 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LechUltras - Hetman Strzały 1:1

54e minuut.
Kozakiewicz passt de bal in één keer door. Bajon rent richting de bal. Tupczyński rent richting de bal. Bajon onderschept slim de pass. Bajon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kopertowski met een sublieme pass. Białogłowski rent richting de bal. Białogłowski passt de bal met de wreef. Grabarek rent richting de bal. Grabarek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kuształa rent richting de bal. Kuształa met een sublieme pass. Piotrkowczyk is nu in balbezit. Kopertowski rent richting de bal. Kopertowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Daar is Kopertowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piotrkowczyk is nu in balbezit. Piotrkowczyk schiet op doel. Daar is Szut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szut schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LechUltras 45%, Hetman Strzały 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LechUltras - Hetman Strzały 1:1