Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JB Czwartako GangStarr Clan
ASYSTA02 Tactiek 532
57% Balbezit 43%
34% Spel op eigen helft 66%
22 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 34.5
very good Schieten good
adequate Passen weak
average Verdedigen weak


1e minuut.
Kononowicz passt de bal zonder na te denken. Mola rent richting de bal. Mola passt de bal met de wreef. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Mola met een sublieme pass. Kozak is nu in balbezit. Obeadă is nu in balbezit. Kozak is nu in balbezit. Kozak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Tummolo geeft een hoge lob. Hilă probeert de bal aan de voet te houden. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Papakostas heeft problemen om de bal te vangen. Brisset rent richting de bal. Brisset speelt de bal door. Kozak is nu in balbezit. Kozak schiet op doel. Çamdalı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Hilă rent richting de bal. Mola onderschept slim de pass. Mola geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Obeadă de bal. Obeadă schiet op doel. Çamdalı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Kononowicz kopt de bal weg. Mihalecz is nu in balbezit. Obeadă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Obeadă krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Wleklak met een sublieme pass. Sopata geeft een hoge lob. Daar is Papakostas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JB Czwartako 32%, GangStarr Clan 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JB Czwartako - GangStarr Clan 0:0

48e minuut.
Mola rent richting de bal. Mola passt de bal in één keer door. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă schiet op doel. Na een snelle pass probeert Sánchez Rodríguez de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Tummolo is nu in balbezit. Brisset rent richting de bal. Brisset passt de bal zonder na te denken. Kozak rent richting de bal. Kozak haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
JB Czwartako - GangStarr Clan 1:0

60e minuut.
Obeadă passt de bal in één keer door. Kozak is nu in balbezit. Sánchez Rodríguez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sánchez Rodríguez krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Fernández Carbajo bereikt de bal nog maar net als eerste. Er-Rihani verovert de bal door een tackle van achteren. Er-Rihani met een sublieme pass. Kozak rent richting de bal. Kozak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Kononowicz rent richting de bal. Kononowicz passt de bal met de wreef. Kozak bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă rent richting de bal. Obeadă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Çamdalı met een harde bal richting middenveld. Szpiech geeft de bal voor. Obeadă rent richting de bal. Obeadă schiet op doel. Çamdalı probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Obeadă passt de bal in één keer door. Sánchez Rodríguez heeft problemen om de bal te vangen. Kozak rent richting de bal. Kozak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JB Czwartako - GangStarr Clan 2:0

90e minuut.
Madejczyk passt de bal met de wreef. Antolik is nu in balbezit. Žemla bereikt de bal nog maar net als eerste. Antolik onderschept slim de pass. Antolik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JB Czwartako 37%, GangStarr Clan 63%.
JB Czwartako - GangStarr Clan 2:0